Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A szezon legjobbjai

3 parfüm, amiről még nem hallottál, de ki kell próbálnod tavasszal

2024. március 22.

2 perc olvasás

ELLE

illatok parfüm parfüm trend
3 parfüm, amiről még nem hallottál, de ki kell próbálnod tavasszal
© Shutterstock

Ezek a parfümök nagyon különlegesek.


Amikor beköszönt a tavasz, teljesen természetes, hogy változtatnál a megszokott illatokon. Éppen ezért most mutatunk neked olyan különleges parfümöket, amelyekről valószínűleg nem hallottál még, de igazán különlegesek, és érdemes kipróbálni őket. Mutatjuk a listát a legjobbakról! 

Memo Paris Cappadocia Eau de Parfum

Minden Memo Paris illat egy tájban vagy egy alapanyagban gyökerezik. A törökországi Kappadókia ihlette illat a régió egyedülálló terepéből és rengeteg hőlégballonjából merít inspirációt. A sáfrány légies minőséget ad az illatnak, míg a mirha és a szantálfa melegséget ad. Egyedi és szexi, de közben elragadó, és mindig sok bókhoz vezet.

Parfums de Marly Valaya Eau de Parfum

A Parfums de Marly Valaya nagyjából a friss virág definíciója. A narancsvirágok lágy fával, pézsmával és citrusos jegyekkel keveredve hihetetlenül könnyen viselhető illatot kölcsönöznek a tavasznak. A pompás üvegéről pedig szintén érdemes szót ejteni, hiszen remekül mutat minden fésülködőasztalon. A fehér őszibarack és narancsvirág jegyek még külölegesebbé teszik, továbbá fás pézsmás felülettel van alapozva, amely annyira kifinomultnak tűnik. Ez az illat tényleg egész nap kitart. 

DedCool Sunlit Blooms Eau de Parfum

A Dedcool parfüm illata meleg és virágos. A napsütötte virágzás fehér virágokkal és narancsvirágokkal pompázik, de ez nem szigorúan virágos. A sós vanília és a benzoegyanta cselekményt ad ehhez a ruganyos illathoz. A szakértők szerint ez az illat egyenesen Los Angelesbe repít. Az biztos, hogy a szürke napokat is tökéletessé teszi, valamint igazi tavasz érzést biztosít a hétköznapokban is.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves