Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Parfümtrend 2024

Ezek a legjobb virágos parfümök a tavaszi szezonban

2024. március 19.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

dior illatok női parfüm parfüm Maison Francis Kurkdjian
Ezek a legjobb virágos parfümök a tavaszi szezonban
© Shutterstock

Egy-egy virágos parfüm tavasszal még a hangulatodat is feldobhatja!


A tavasz egyben a megújulás időszaka is, és ehhez a ruhatárad vagy a külsőd megváltoztatásán kívül az is hozzátartozhat, hogy kipróbálsz egy új illatot, például egy virágos parfümöt.

Ezek az illatok kifejezetten ehhez az évszakhoz illenek, és ilyenkor a nagy divatházak is sok újdonsággal készülnek.

Nézd meg, hogy a szakértők szerint milyen márkákkal és parfümökkel érdemes most megismerkedni!

A tavasz legjobb virágos parfümjei

Maison Francis Kurkdjian – 724

Míg a francia márka bestsellerje, a Baccarat Rouge 540 kétségtelenül egy randevúra való, alkalmi illat, addig a 724 határozottan az a parfüm, amit a mindennapok során is szívesen viselsz majd magadon.

Alapvetően a virágos jegyek adják az alapját, de ha a friss és a fás illatokat is szereted, rá fogsz jönni, hogy a 724 a tökéletes arany középút köztük. A mámorító jázmin és az édes jegyek keverednek benne a fehér pézsmával és a szantálfával.

Dior – Miss Dior Blooming Bouquet

A Miss Dior első, 1947-es verziója a Dior divatház egyik legikonikusabb illata lett. A Blooming Bouquet viszont már egy modernebb és játékosabb változata a régi klasszikusnak.

Ugyanakkor még mindig rengeteg virágillat jelenik meg benne a rózsától a fehér virágokig, de a mandarin, a sárgabarack, sőt az őszibarack gyümölcsös jegyei is megtalálhatók benne. Ha egy kis tavaszi frissességre vágysz, ezt válaszd!

Ex Nihilo – Honoré Delights

A francia cukrászdák finomságai által ihletett Honoré Delights valóban édesebb illat, mint amire egy virágos parfümtől számítanál, de a krémes jegyei igazán kellemessé teszik.

Az írisznek és néhány fás alapjegynek köszönhetően egyáltalán nem kislányos illat, hanem egy vonzó nő védjegye. Nem túlzás azt állítani, hogy aki egyszer kipróbálja, nem akar többé lemondani róla.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves