Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

French Style

Ez a frizura most a francia nők kedvence, így készítheted el

2023. augusztus 17.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

frizura haj hajviselet francia nők nyári frizuratrend
Ez a frizura most a francia nők kedvence, így készítheted el
© Getty Images

Kétségtelen, hogy nemcsak az öltözködés, hanem a megfelelő frizura kiválasztása is a francia nőknek megy a legjobban!


Mindenki irigyli a francia nők stílusát és eleganciáját, és szeretné megtanulni, hogy mi a titkuk. Teljes mértékben szinte biztos, hogy csak az érti és érzi ezt, aki ott született, de néhány trükköt azért el lehet lesni tőlük, a frizura tekintetében is.

Idén Franciaországban a visszafogott, de könnyed, ugyanakkor elegáns frizura terjedt el, így aki csak teheti, ilyet választ. Néhány egyszerű lépéssel otthon is elkészíthető, többféle formában is.

A legnépszerűbb francia frizura

Domenico Casella, a Neville Hair & Beauty vezető stylistja szerint többféle hajtípusból és hajhosszból is meg lehet valósítani a legmodernebb frizurát:

A francia nők képesek arra, hogy a legegyszerűbb frizurákkal is hihetetlenül kifinomultnak tűnjenek.

A szakember szerint a laza, tengerparti szélben lobogó haj és a kócos hatás a kívánatos most, mert ez kölcsönzi a legtermészetesebb megjelenést viselőjének. Lényege, hogy könnyed textúrával kell dolgozni, ez a megfelelő készítmények alkalmazásával elérhető.

A stílust akkor sikerül jól eltalálni, ha a frizura olyan hatást kelt, mintha a viselője most kelt volna ki az ágyból, mégis van benne egyfajta elegancia. A legfontosabb, hogy ehhez a hajviselethez nincs szükség sem hajvasalóra, sem egyéb eszközre. Casella erről így nyilatkozik:

Amikor a francia nők áhított hajviseletéről van szó, szem előtt kell tartani, hogy a kevesebb több. Ez vonatkozik a vágásra, az eszközhasználatra és még a mosásra is.

A sampon és a balzsam minősége azonban létfontosságú, mert csak ezek segíthetnek elérni a fényes és gyönyörű hajat. A francia nők elsősorban a hajuk egészségre koncentrálnak ahelyett, hogy túlzásokba esnének a termékek használatát illetően.

A tökéletes frizura eléréséhez kerülni kell a mindennapos hajmosást és a hajszárító használatát is. Bármilyen hosszúságú és textúrájú is a haj, a volumennövelő hajspray sokat segíthet abban, hogy könnyedebbé váljon.

A fentiek betartásával összességében egy szép, elegáns, és könnyen kezelhető frizurát kapunk, ami minden pillanatban természetességet fog sugározni.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves