Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Frufru

Ez a hajviselet az ősz trendje, mindenkinek jól áll

2022. szeptember 07.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

fodrász frizura frufru haj hajtipp hajtrend
Ez a hajviselet az ősz trendje, mindenkinek jól áll
© Getty Images

A '90-es években mindenki ezt a hajviseletet hordta, most ősszel pedig ismét divatba jött ez a menő frizura!


Az utóbbi időben sorra jönnek vissza a divatba a '90-es évek legnagyobb hajtrendjei: az egészen platinaszőke, már-már fehér színű haj például soha nem volt olyan népszerű, mint most; de a fokozatos és a dús pillangóvágás, valamint az oldalra választott hajviselet is rendkívül felkapott lett az elmúlt pár hétben. Most ősszel is egy olyan menő frizura lepte el az internetet, ami a 90-es években menőnek számított: nem másról van szó, mint az arckeretező frufruról!

Mindenkinek jól áll ez a menő hajviselet

Az arckeretező frufru megvalósítása nagyon egyszerű, pillanatok alatt elkészül és a tapasztalatunk szerint mindenkinek jól áll, ezért nem csoda, hogy olyan felkapott lett az interneten.

Lényegében csak annyiból áll az egész, hogy a kifésült hajat hátul összefogod, ízlés szerint lófarokba vagy kontyba kötöd, majd elöl kiválasztasz két hajtincset, amit óvatosan az arcod keretéhez igazítasz. Ennyi is lenne a művelet, amit a '90-es évek után ma már újra egyre többen próbálnak ki!

A sztárok is rajonganak ezért a frizuráért

Hailey Bieber, Kim Kardashian, valamint Gigi és Bella Hadid már jópár hete így viseli a haját, az influencerek és az internet népe viszont csak most kezdett el újra beleszeretni ebbe a hajba. Ez mondjuk nem meglepő, mert ez a hajviselet egyszerre keretezi és nyújtja az arcot, a hátul lévő konty vagy lófarok miatt pedig az egyik legkényelmesebb hajviseletnek bizonyul.

Kim Kardashion fodrásza, Chris Appleton most meg is mutatja, hogyan lehet elkészíteni ezt a frizurát 5 perc alatt! 

Chris Appleton sztárfodrász szerint az arckeretező frufru szépsége a tökéletes fésülésben és elválasztásban rejlik, ezért arra mindig nagy hangsúlyt helyez, hogy a haj mindig ki legyen fésülve. A fodrász a frizura megvalósításához a legtöbbször még hajkiegyenesítő balzsamot vagy sprayt is használ, hiszen ezektől a szerektől csak még dominánsabb lesz a frufru. Arra azért mindig figyelj az elöl lévő két hajszálról ne follyon a hajzselé, mert az kiábrándítónak fog hatni, inkább csak fixálót fújj rá!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves