Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajtrend

3 bob frizura, amiért a sztárok is rajonganak

2024. június 14.

2 perc olvasás

ELLE

frizura hajtrend bob frizura
3 bob frizura, amiért a sztárok is rajonganak
© Michael Tran / AFP

Ezek a bob frizurák nagyon népszerűek. 


A bob frizura időtlen és klasszikus. Miért is szeretjük annyira? Rengeteg változat létezik, így kedvünkre válogathatunk, amikor valami újdonságra vágyunk. Az olyan híres sztárok, mint Hailey Bieber, Gigi Hadid vagy éppen Zendaya szintén bevállalták, és milyen jól tették. Mutatjuk a legnépszerűbb nyári bob hajtrendeket. 

Hailey Bieber könnyed bobja sokat bizonyított

Hailey Bieber bobja az év egyik legkeresettebb vágása, ami egyáltalán nem meglepő. Ez a fazon remek választás lehet azok számára, akik nem akarnak túl sok munkát fektetni a fürtjeikbe naponta. Hailey fotóin is látható, hogy a haját épphogy csak az álla fölé, enyhe szögben vágták le, és ez egy könnyed hangulatot áraszt. Természetesnek tűnik, de mégis stílusos. Az aranybarna, süti-vajas árnyalatú kiemelésekkel párosulva a megjelenés egyszerűen tökéletes. 

Gigi Hadid flippy bobja is velünk marad egy ideig

A modell frizurája tökéletes a forró nyári napokra, ugyanis egyúttal némi játékosságot is visz a bob stílusba. A kifényesített, egyenes haj és a megfordított szélek kombinációja könnyedén elegánsnak tűnik. Fontos megjegyezni, hogy ez egy nagyszerű módja annak is, hogy a vékonyabb hajon volument teremtsünk. Giginek remekül áll a bob frizura, és a rajongói nem győzik dicsérni a választását. Ez is az egyszerű, de mégis nagyszerű kategória. 

Zendaya bobjától mindenkinek leesett az álla

Zendaya már annyi ikonikus frizurát viselt az évek során, hogy nem volt meglepetés számunkra, hogy az új filmjei sajtóturnéján egy elképesztő bobot választott. A dús, barna bob frizurája drámai oldalválasztással és göndör végekkel az idei év egyik legmenőbb hajtrendje. Sokaknak a régi hollywoodi idők jutottak eszükbe, ugyanis Marilyn Monroe is hasonló frizurát viselt. Ennek a bobnak a karbantartása azonban már egy picit több időt vesz igénybe, mint a fentiek. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves