Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FRIZURATIPPEK

Ez a tavaszi hajvágás tökéletes választás a melegebb hónapokra

2024. május 14.

1 perc olvasás

ELLE

frizura hajvágás rétegzett bob tavaszi hajvágás
Ez a tavaszi hajvágás tökéletes választás a melegebb hónapokra
© instagram.com/juliesfi

A tavaszi hajvágás sokaknál éves rituálé: most eláruljuk, 2024-ben melyik stílus lesz a legtrendibb. 


Egyre többen számolnak be arról, hogy unják már a bob frizurákat. Hiába, hogy mindegyik trend fantasztikus lehet, sokan valami másra vágynak a meleg napokra. Ez a tavaszi hajvágás most sokak szívét elrabolta. 

A sztárok is imádják a rétegzett bobot

Végigpörgetve az Instagramot egyértelmű, hogy idén nem a hagyományos bob frizura a legnépszerűbb. Úgy tűnik, hogy Hailey Bieber-től Zendayáig mindenki úgy döntött 2024-ben, hogy inkább búcsút int a megszokott bob frizurának, és egy ennél hosszabb stílusra vált.

Ehhez a rétegzett megjelenéshez szükség van a hosszabb tincsekre, ám ez nem azt jelenti, hogy fullasztó lenne a nyári melegben.

Ez a tavaszi hajvágás a tökéletes

A rétegzett bob nagyon laza összhatást kelt, egyáltalán nincs olyan érzése az embernek amikor meglátja, hogy minden tincs pontosan be van állítva. Sokkal lazább, természetesebb, egyszerűbb. Ez igaz a karbantartására is, ugyanis egyáltalán nem túl időigényes, hogy reggelente elrendezd.

Hűs, tengerparti hangulatot áraszt, és szerencsére nem kell hetente fodrászhoz menned, hogy jól mutasson. Ezen kívül, többféle hajtípussal is működik, sem a göndör, sem az egyenes hajúak számára nem kizárt, hogy ilyen frizurájuk legyen.

Szóval, ha unod már a túl rövid hajtrendeket, vagy éppen azon gondolkozol, hogy a hagyományos bob frizurádat növeszted meg, akkor ezt a tavaszi hajvágást, a rétegzett bobot válaszd.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves