Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vajszín

A Butter Nails a legnépszerűbb manikűrtrend, mindenki ilyet akar

2024. április 29.

2 perc olvasás

ELLE

manikűrtrend butter nails
A Butter Nails a legnépszerűbb manikűrtrend, mindenki ilyet akar
© Shutterstock

Íme, a manikűrtrend, amiért rajonganak a nők. 


Itt a tavasz legnépszerűbb manikűrtrendje, a Butter Nails. A vajszínnél most nincs menőbb, és remekül mutat bármilyen körömformán. Egyszerű, de mégis nagyszerű, és rendkívül elegáns lehetsz vele. Mutatjuk a legjobb változatokat, amelyeket viselhetsz az idei szezonban

Miért szeretjük ennyire?

A vajszín nem csak egy újabb pasztell árnyalat, hanem a sárga egy olyan verziója, ami igazán pozitív hatást kelt spirituális értelemben. A szakértők szerint az egész az önbizalomról, a kommunikációról és arról szól, hogyan látod magadat. Mivel a vajszínű körmök most nagyon népszerűek, ezért érdemes neked is kipróbálni. 

A hagyományos változatot azért szeretjük annyira, mert  rövid, tiszta, egyszerű és kifinomult. Habár sokan az extra dolgokra esküsznek, de az tény, hogy az eredetiséggel sosem tévedhetünk. A sima Butter Nails jól mutat a hétköznapokon, de egy elegáns eseményen is.

A francia manikűrös változat szintén hatalmas sikernek örvend. Ez is egy letisztult, kifinomult változat, amivel habár a tömegből nem tűnsz ki, de abban biztos lehetsz, hogyan sokan megnéznék, milyen csodaszép körmeid vannak. Mi imádjuk! 

A francia manikűrt azonban szintén feldobhatod, hiszen soha nem megy ki a divatból, és mindenhez illik, így nem csoda, hogy sokan kísérleteznek vele. Mit szólsz a virágokhoz? Ha igazi tavaszi hatást szeretnél elérni, akkor a kettő együtt remekül mutathat. Ha azonban tanácstalan vagy, akkor a körmösödtől kérj tanácsot, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves