Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW TREND

6 körömtrend, ami mindenkit meghódít idén nyáron

2023. május 16.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara

trend köröm nyári trend 2023-as trendek körömtrendek
6 körömtrend, ami mindenkit meghódít idén nyáron
© Jeremy Moeller / Getty Images

A nyári körömtrendek színesek és nagyon vibrálóak, mutatjuk a legnagyobb kedvenceket. 


A körömtrendek már rég voltak ennyire izgalmasak, mint idén nyáron. Bár a színes minták már régóta jelen vannak, a jól megszokott nude és fekete lakkozással nem tudták felvenni a versenyt. Ennek hivatalosan is vége, hiszen az aktuális divat elhozza színeket és a vidámságot. 

Színes körömtrendeket hoz a nyár

A vibráló színek, minták a tavaszi trendek között is megfigyelhetőek, ám ekkor még sokkal nagyobb szerepet kapott a piros vagy a fekete. Természetesen ettől a két klasszikus árnyalattól sem kell elbúcsúzni, ám a következő időszakban kicsit háttérbe szorulnak. Amit talán nem is bánunk, hiszen a vidám színek azonnal feldobják a hangulatot. 

Színes francia 

A francia manikűrt senkinek sem kell bemutatnunk, de mi lenne, ha kicsit feldobnánk a dolgot. Nyárra felejtsd el a fehér végeket, válassz helyette sárgát, rózsaszínt, kéket, vagy a kedvenc színedet. A visszafogott stílus kedvelői gondolkodjanak pasztellszínekben, a merészebbek pedig kipróbálhatják a neont. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💅🏼💅🏼BOSKI PAZUR, KRAKÓW 💅🏼💅🏼 (@boskipazur_krakow) által megosztott bejegyzés

Barbiecore

Nyáron végre érkezik a Barbie-film, így itt az ideje, hogy a körmeidet is ez az édes, vattacukros árnyalat díszítse. A rózsaszínnek bármelyik tónusát választhatod a sötéttől, egészen a halványig. Ha szeretnéd még jobban feldobni a manikűrt, kísérletezhetsz a különféle csillámporokkal, kövekkel. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝑱𝒂𝒏𝒂 ✨ (@janaxxnails) által megosztott bejegyzés

A szivárvány összes színe

Néha nagyon nehéz eldönteni, hogy milyen szín díszítse a körmöket, de idén nyáron nem kell egyetlen színnél leragadni. Akár minden ujjadat festheted más árnyalatra, csak arra figyelj, az egyes tónusok passzoljanak.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

emily jane | emjpolished (@emjpolished) által megosztott bejegyzés

Tengeri hullámok

A vonalak már régóta nagyon népszerűnek számítanak, nyáron pedig a kicsit különlegesebb hullámok jönnek. A jól ismert mintával ellentétben, itt fontos, hogy egyformák legyenek a vonalak, így nagy precizitást igényel az elkészítésük. Ám az kétségtelen, hogy megéri! 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aistė Haas (@heygreatnails) által megosztott bejegyzés

Gyümölcsök mindenhol 

A gyümölcsminta évek óta reneszánszát éli, nyáron gyakran megjelenik a ruhákon, kiegészítőkön, idén pedig már a körmökön is. Jöhetnek a citromok, narancsok, eprek, vagy épp az ananász. 

Fémes csillogás

A krómos csillogás szintén nem újdonság, de idén érdemes szakítani a jól ismert megoldásokkal. A csillogó por a fekete és a fehér alapszínek helyett most kerüljön rózsaszínre, esetleg sárgára. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nails Studio (@inga_nailsla) által megosztott bejegyzés

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves