Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CHRISTMAS BEAUTY

2023 legjobb beauty adventi kalendáriumai

2023. december 01.

5 perc olvasás

Kovács Gréta

karácsony ajándék dior szépség adventi naptár beauty
2023 legjobb beauty adventi kalendáriumai
© Dior

Dekorációnak is beillő csomagolással, ragyogó kozmetikumokkal és bestseller sminktermékekkel kedveskednek idén a világ legjobb beauty adventi kalendáriumai a szépségrajongóknak! Te vajon melyiket bontanád ki a legszívesebben?


Végre ismét elérkezett az év legszebb időszaka, a karácsonyi készülődés ideje, melynek köszönhetően a luxusmárkák idén is szebbnél szebb beauty adventi kalendáriumokkal kedveskednek a szépség- és bőrápolási termékek rajongóinak! A rendkívül változatos csomagok között vannak igazán exkluzív életérzést kínáló és professzionális sminktermékeket felsorakoztató naptárak is – csak nagyon nehezen lehet közülük egyet választani! Ha tehetnéd, melyiket választanád ki saját magadnak?

Következzenek most 2023 legjobb beauty adventi kalendáriumai! 

Lancôme Adventi naptár 80 900 Ft 
Lancôme Adventi naptár 80 900 Ft 

Lancôme

A francia szépségápolási márka az eleganciát, a tisztaságot és a sötét éjszakai égboltot idéző fehér, rosé arany és sötétkék színekbe öltöztette az idei adventi kalendáriumát, amely 24 darab fényűző meglepetést (5 teljes méretű szépségápolási terméket és 19 utazó méretű terméket) tartalmaz. A kis dobozokban és fiókokban rúzsok, mini parfümök, szempillaspirálok, szérumok és ápoló krémek bújnak meg.

Kiknek ajánljuk? Mindazoknak, akik rajonganak a Lancôme termékekért, vagy csak ki szeretnék próbálni a márka igen változatos és széleskörű szépség- és bőrápolási termékeit.

Dior Le 30 Montaigne Advent Calendar 600 €
Dior Le 30 Montaigne Advent Calendar 600 €

DIOR 

A 2023-as év leggyönyörűbb adventi naptára kétségtelenül a Dioré! A luxusmárka idei kalendáriuma kívüről az ikonikus párizsi, Avenue Montaigne 30-as szám alatti Dior üzletet idézi (Pietro Ruffo grafikusművész egyedi rajzaival díszítve); belülről pedig azt a Dior-életélményt adja át, melyre minden nő vágyakozik. A csomagban parfümök, krémek, sminktermékek és gyertyák vannak elrejtve.

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik nem sajnálnak nagyobb összeget kiadni arra, hogy megtapasztalják az igazi francia luxust, a szépségápolási termékek exkluzív kínálatát és persze, az igazi Dior-életélményt.

Dr. Sturm Advent Calendar 2023 495 €
Dr. Sturm Advent Calendar 495 €

DR Barbara STURM 

Victoria Beckham, Kourtney Kardashian, Jennifer Garner és Gwyneth Paltrow kedvenc bőrápolási márkája idén egy olyan változatos adventi naptárral rukkolt elő, melyben az összes bestseller Sturm-kreálta termék megtalálható. A gyulladáscsökkentő és bőrsejt-megújító technológián alapuló luxusmárkát Dr Barbara Sturm kreálta meg azzal a céllal, hogy a világ legjobb bőrápolási termékcsaládját alapítsa meg – a szakértők szerint ez sikerült is neki, ezt kínálja ez a csomag.

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik ki akarják próbálni a forradalmi technológián alapuló és a bőrápolás új szintjét képviselő Dr Barbara Sturm termékeket.

Christian Louboutin Beauty Advent Calendar 610 €
Christian Louboutin Beauty Advent Calendar 610 €

CHRISTIAN LOUBOUTIN

Az ikonikus cipőmárka, a Christian Louboutin híres arról, hogy évről évre elképesztően jó és egyedi adventi naptárokat készít – ez idén sincs másként. A Louboutin most az Északi-sarkra tartó Polar Express vonatra kalauzolja a rajongóit, hogy a vagonokat idéző édes kis ünnepi dobozkákban parfümöket, rúzsokat és más fantasztikus termékeket kínáljon a nagyérdeműnek.

Kiknek ajánljuk? Kultikus csomag, szépségápolási fanatikusoknak és divatrajongóknak egyaránt. Akár gyűjtői darab is lehetne, ezért elsősorban azoknak ajánljuk, akik nagy becsben tartanák ezt a naptárat.

M.A.C Cosmetics Frosted Frenzy Advent Calendar 100 000 Ft 
MAC Cosmetics Frosted Frenzy Advent Calendar 100 000 Ft 

MAC Cosmetics

MAC Cosmetics = elképesztően tartós, professzionális sminktermékek, amik mindig, minden esetben a legjobbat és csakis a legjobbat nyújtják. Tulajdonképen ezért is érdemes kipróbálni a márka adventi kalendáriumát, hiszen ebben 24 ablakos kis naptárban olyan teljes és mini méretű termékek is megtalálhatóak, amik nemcsak az ünnepi szezonban, hanem az év minden napján is kiválóan használhatóak.

Kiknek ajánljuk? A minőségi, tartós sminkek szerelmeseinek, akik már a jövő évre be akarnak tárazni a rúzsokból, az ajakceruzákból, a szájfényekből, a szemceruzákból és a szemhéjárnyalókból. 

Yves Saint Laurent Adventi Kalendárium 2023 132 100 Ft
Yves Saint Laurent Adventi Kalendárium 132 100 Ft 

YVES SAINT LAURENT 

Míg a tavalyi évben fekete-arany, úgy idén fehér-arany köntösbe bújtatta mesés adventi kalendáriumát az Yves Saint Laurent, amire egy csodás arany hópehely-lenyomat is került. Az otthoni dekorációnak is bármikor beillő adventi kalendáriumban a márka legjobb termékeit, így a bestseller parfümöket és rúzsokat, valamint szájfényeket, bőrápolási termékeket és egy szuper YSL-sminktükröt is elrejtettek a készítők.

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik valami extrára és ragyogóra vágynak idén karácsonykor: mesés visszaszámlálást ígér ez a naptár, ami még évek múlva is otthonos gyönyörű dísze lehet! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves