Quantcast

Manikűr

10 elképesztő körömdíszítési trend tavaszra

10 elképesztő körömdíszítési trend tavaszra
© Instagram

Ahogy a smink, úgy a manikűr trendjei is változnak szezonról szezonra.  Mutatunk 10 izgalmas művészi alkotást, melyekből érdemes ihletet meríteni.

Az elmúlt néhány évben a körmeinkre is egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk. Sokunk számára ez öngondoskodást is jelent. Időbe és pénzbe kerül, de megéri, hiszen a szép kezek hozzátartoznak az ápolt külsőhöz. Van, aki magának varázsol elképesztő körmöket otthon, hiszen bármikor előkaphat egy új árnyalatú lakkot, ami passzol az aktuális esti szettjéhez. De ez nem mindig pótolja a szalonmanikűr értékét, ahol a formázás, géles hosszabbítás profi módon történik. Feltérképeztük a körömdíszítés trendjeit. Van néhány szórakoztató lakkozás, mely az előrejelzések szerint igazán divatos lesz ebben a szezonban.

Blue art

Ez az év a kék 50 árnyalatáról szól, de a profi manikűrösök a kobaltkékre voksolnak leginkább. Ez egyszerre nyugtató és friss hatást kelt.

Díszített francia

A hagyományos francia manikűr egy kis plusz művészi designnal megspékelve is az év kedvencei között szerepel. Egy-két csillag vagy csík, különleges díszítés feldobja a visszafogott klasszikus franciát.

Különleges kiegészítők

A körmeinket illetően nem mindig a praktikum, gyakran a merészség kerül előtérbe. Az olyan őrült kiegészítők, mint a karikák, szegecsek feltűnő megjelenést kölcsönöznek. Egy nem mindennapi körömdesign azonban örömet okoz.

Hullámok hátán

Natúr vagy élénk színek, a hullámos díszítés sokoldalú és szórakoztató lehet. A színektől függően egész évben használható ez a bohókás manikűr.

Nagyszerű kombó

Legyen szó körömmatricáról vagy kézzel festett műalkotásról, a különböző művészetek kombinációja nagyon mutatós. A lehetőségek végtelenek, bátran szabadjára engedhetjük kreativitásunkat.

Szexi tűzpiros

A tűzpiros köröm igen csak figyelemfelkeltő, határozott, magabiztos nőt takar. Ebben a szezonban minden csillog-villog, így a pirosat bátran lehet arannyal kombinálni, ezüsttel, de a visszafogottabb verziók is hódítanak.

 

Konfetti glitter

Ebben az évben kezd felkapaszkodni a konfetti stílusú, csillogó megjelenés. Vidám, ünnepi, a tavaszi-nyári partikhoz, fesztiválokhoz jól illik.

Visszafogott zöld

A zöld már tavaly bekúszott a trendek közé. Az erőteljes fűzöld helyett most a természethez közeli zöld a nyerő. Egy kis háromdimenziós rétegzéssel káprázatos látványt nyújt.

Kéttónusú francia

A klasszikus francia manikűr magasabb szintre emelése ez a kéttónusú lakkozás. Nagyon sokoldalú, hiszen szinte bármilyen színnel elkészíthető.

 

Rejtett fekete

A feketét imádók se szomorkodjanak, bár most a profik inkább a vidám színekkel kombinálva ajánlják. A rózsaszín például kiváló kontraszt szín, amely remek alapot ad a feketének. Illetve a fekete-fehér kombinációja is ismét hódít!

JÖHET MÉG NÉMI INSPIRÁCIÓ?

Frizuratrendek kurtára szabva: a rövid az új hosszú!

Ibolya, bíbor és padlizsán – így használd 2022 trendárnyalatát a sminkedben

8 frizura, amit ki kell próbálnunk 2022 tavaszán