Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Teszt

Csak az emberek 2%-ának sikerült megtalálnia a baglyot a képen

2022. november 07.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
teszt feladvány optikai illúzió megfigyelőképesség
Csak az emberek 2%-ának sikerült megtalálnia a baglyot a képen
© Fotó: JagranJosh

Újabb optikai illúziót hoztunk, amit csak a legügyesebbek tudnak megoldani. 


A legújabb optikai illúzió pillanatok alatt leteszteli a megfigyelőképességeket. A képrejtvény elsőre teljesen átlagosnak, sőt könnyűnek tűnhet, ám a valóságban ez egy kifejezetten nehéz feladvány. 

Íme az optikai illúzió

A feladat a következő, meg kell találni a baglyot az erdőben. A megoldást nem könnyíti meg a kép, hiszen nagyon sok vonal és szín található meg rajta. Az ábrák, árnyalatok keveredése miatt pedig kifejezetten nehézzé válik a feladvány. Nem is csoda, hogy csak az emberek 2%-a tudja megoldani 25 másodperc alatt. 

Fotó: JagranJosh

Segítünk egy kicsit, annyit elárulunk, hogy az egyik fán bújkál a bagoly. Ha pedig még ekkor sem találod, akkor mutatjuk a megoldást!

Itt a megoldás

Fotó: JagranJosh

A bagoly alaposan elbújt az erdőben, ha sikerült 25 másodpercen belül megtalálni, akkor igazán erősek a megfigyelőképességeid. Odafigyelsz a részletekre, és nagyon alapos vagy az élet minden területén


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves