Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Teszt

Optikai illúzió: megtalálod az összes arcot a képen?

2022. október 26.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
optikai csalás optikai illúzió kép teszt optikai teszt
Optikai illúzió: megtalálod az összes arcot a képen?
© Fotó: JagranJosh

Újabb optikai illúzió terjed az interneten, sikerül az összes arcot megtalálni? 


A tábornok családjaként ismert kép az egyik legnépszerűbb optikai illúzió, ami már hosszú ideje terjed az interneten. Most ismét előkerült, a segítségével pedig könnyedén letesztelhetőek a megfigyelési képességek.

Íme az optikai illúzió! 

A képet eredetileg egy mexikói művész, Octavio Ocampo alkotta meg, azzal a céllal, hogy egy kicsit kizökkentse az embereket a megszokott gondolkodásból. Ahogyan sokan nevezik, a tábornok családja egy igazán összetett kép, hiszen rengeteg arc bújik meg benne. A feladvány nem egyszerű, és mindössze harminc másodperc van a megoldására. Ám annyit segítünk, hogy összesen kilenc arcot kell megtalálni. 

Alaposan nézd meg a képet, csakis így lesz meg az összes arc!

optikai-illuzio-2022
Fotó: JagranJosh. 

Megfejtés

Az első az a tábornoké, ez egyértelmű, ám ezen még található három másik. Az öregemberé, a nőié és a csecsemőé. További négy arc található ott, ahol a varjú ül, az utolsó pedig pont a madarakkal szemben található. 

optikai-illuzio-2022
Fotó: JagranJosh.

Azok, akik mind a kilenc arcot megtalálták kiemelkedő megfigyelési képességgel rendelkeznek. Legtöbbször kreatívak és kiválóak az intuícióik. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves