Quantcast

FELADVÁNY

Új netes kihívás: Te megtalálod a képen a királynő kedvenc kutyáját?

Új netes kihívás: Te megtalálod a képen a királynő kedvenc kutyáját?
© Casumo

Nem titok, Erzsébet királynő rajong a corgikért! Te kiszúrod a többi népszerű kutyafajta között?

Erzsébet királynőről köztudott, hogy kedvenc kutyafajtája a corgi, élete során több mint 30 kutyája volt. A királynő platina jubileumának megünneplésére a Casumo online kaszinó egy meglehetősen személyre szabott rejtvényt készített, ahol feladatunk egyszerűnek tűnik: meg kell találnunk Őfelsége kedvenc kutyafajtáját.

Keresd a királynő kedvencét - megtalálod a corgit?

A 96 éves Erzsébet királynő jelenleg is két corgi gazdája, Gergus és Muick igazán királyi bánásmódban részesülnek, de legutóbb egy Lissy nevű cocker spánielt is magához vett. A királynő arról is ismert, hogy az évek során szokatlan és furcsa kutyaneveket választott, mint például a „Disco” és a „Bisto Oxo”.

Az online kaszinó a királynő corgik iránti szeretetét felhasználva szeretnék játékra invitálni az internetezőket. A corgi más, hasonló színű kutyák között bújik meg, nem egyszerű megtalálni őket. Az átlagembernek három percbe telik, hogy kiszúrja a királynő kedvenc kutyafajtáját a sok másik állat között. 

Segítség

Nem sikerül? Akkor adunk egy kis segítséget, a corgi egészen pici, tényleg alaposan el van rejtve a fotón, ám ha a jobb oldalon keresed, nagyobb eséllyel jársz sikerrel.

A megoldás

Készen állsz? Ha nem sikerült megtalálnod a királynő kis kedvencét, mutatjuk, hogy hol találod.

Neked sikerült?
Fotó: Casumo
 

 

Via

Még több izgalmas feladvány

Új netes kihívás: te megfejted 51 másodperc alatt?

Te mit látsz a képen? Elárulja, milyen állapotban van a szemed

Itt az újabb netes őrület: sellőt vagy halat látsz a képen?