Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 5

Hivatalos: Jön a You 5. évada, sötétebb lesz, mint valaha

2023. március 27.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix You sorozat Penn Badgley bejelentés
Hivatalos: Jön a You 5. évada, sötétebb lesz, mint valaha
© Instagram/@younetflix

Bejelentették, hogy érkezik a You 5. évada, ami egyben a nagy lezárás is lesz. 


You és Joe Goldber évek óta tartja izgalomban a nézőket. A negyedik évad után sem lehetnek csalódottak a nézők, hiszen fordulatokban nem volt hiány. Ám elérkezett a búcsú ideje, hiszen a következő szezonnal elköszön a sorozat. 

Jön a You utolsó évada

A Netflix végre bejelentette, hogy érkezik a sorozat következő szezonja. Ezúttal azt is elárulták, hogy ez lesz az utolsó felvonás. A rajongók ezt már sejthették, hiszen erről már az alkotók és a színészek is beszéltek, hogy nagy lezárást terveznek. 

Ha lesz még egy évad, az szerintem nagy finálé lesz

mondta Penn Badgley. A Netflix bejelentésének sokan örültek, ugyanakkor a rajongók kicsit szomorúak, hiszen szerették volna, ha nem ér véget itt a történet. 

Joe Goldberg számára végre eljön az ítélet napja?

– a Netflix ezzel jelentette be a sorozat visszatérését, ami rögtön felkeltette a rajongók érdeklődését. Sokak szerint Joe végre megkapja a büntetését az eddig elkövetett bűnök miatt. 

Ezt tudjuk eddig 

A sorozat folytatásáról még nem lehet túl sok információt tudni, az alkotók és a színészek titokban tartanak mindent. Az előzetes információk szerint 2024-ban érkezhet a sorozat, bár a forgatást még nem kezdték el.

Az új szezonnal szeretnének mindent lezárni, és epikus fináléra készülhetnek a rajongók. Az ötödik szezon sokkal sötétebb lesz, mint bármelyik korábbi, ezért több gyilkosságra is lehet számítani. Joe felfedte a személyazonosságát a barátnője előtt, aki mindenben támogatja, visszatérhetett New Yorkba, és egy teljesen úgy helyzetben találta magát, ami új irányt adhat a történetnek. 

Még nem tudni, hogy a negyedik évad szereplői közül kik térnek vissza. Bár legtöbbször Joe mindig új közegben találja magát, így új színészek csatlakozhatnak a stábhoz. Korábban volt róla szó, hogy Jenna Ortega is visszatérhet, de erről még nem árultak el semmit. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves