Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW EPISODE

Hatalmas bakit vettek észre az emberek a The Last Of Us legutóbbi részében!

2023. február 24.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat hbo baki The Last of Us Bella Ramsey
Hatalmas bakit vettek észre az emberek a The Last Of Us legutóbbi részében!
© Instagram/@thelastofus

A The Last Of Us legutóbbi része alaposan meglepte a rajongókat. Most nem a történet okozott váratlan pillanatokat, hanem az egyik baki. 


A The Last Of Us hatalmas sikert aratott, annak ellenére, hogy az eredeti játék rajongói pár dolgot kifogásoltak. A sorozattal kapcsolatban érkeztek kritikák, ám a megvalósítás a legtöbbeknek elnyerte a tetszését. De a legutóbbi részben a nézők egy furcsa dolgot vettek észre. 

Látszik a stáb a The Last Of Us új epizódjában

Ha még nem nézted volna meg az epizódot, akkor nem áruljuk el a részleteket, ám a részben látható egy havas táj. De a fák között jóval többen vannak, mint kellene, mivel a felvételek során véletlenül rögzítették a stábtagokat. Ha alaposan megnézed a fotót, akkor láthatod a fák között az embereket. A kép alsó részén, és a tetején is van pár ember, akiknek eredetileg nem kellett volna szerepelniük az epizódban. 

A fekete ruhába öltözött stábtagokra a rajongók hívták fel a figyelmet. A Twitteren pedig elkezdtek terjedni a fotók, videók. Voltak, akik felhívták az HBO figyelmét arra, hogy nem ártana kijavítani az epizódot, és ismét feltölteni. 

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy ehhez hasonló baki csúszik valamelyik sorozatba. Pár évvel ezelőtt a Trónok harca egyik epizódjában a háttérben maradt Emilia Clarke Starbucks-pohara. A hatalmas bakit szintén a rajongók vették észre, a részt pedig utólag korrigálták. A Sárkányok háza forgatásánál pedig az utómunka során csúszott hiba a gépezetbe. A Viserys királyt alakító színész zöld kesztyűt viselt, mivel utólag a kezét el kellett volna tüntetni, ám ez nem történt meg, így a szemfülesebb rajongók láthatták a kesztyűt.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves