Quantcast

#You

TE: minden, amit a 3. évadról tudni lehet

TE: minden, amit a 3. évadról tudni lehet
© Netflix

A hátborzongató sorozatgyilkos, Joe Goldberg hamarosan újra visszatér a képernyőkre.

A rajongók legnagyobb örömére tavaly januárban a Netflix hivatalosan is megerősítette, hogy a Te (You) című thrillersorozatot a harmadik évadra is megújították. A második évad utolsó epizódjai bőven tartogattak meglepetéseket, egyben több lehetséges történetszálat is felvetettek a készítők, így nem csoda, hogy nagy várakozás övezte a szériát. Bár a pandémia ezúttal is keresztülhúzta a számításainkat, végül kis késéssel, de idén októberben elrajtol a folytatás – ennek apropóján összegyűjtöttük, mit lehet tudni a hamarosan debütáló harmadik évadról.

kiket láthatunk a főbb szerepekben?

A főszereplő páros Joe-t és Love-ot alakító Penn Badgley és Victoria Pedretti a harmadik évadban újra karaktereik bőrébe bújnak, és a Netflix tavaly októberben két új szereplőről is lerántotta a leplet. A stábhoz csatlakozik Shalita Grant és Travis VanWinkle: előbbi egy anya influencert alakít majd, aki bár első látásra rendesnek tűnik, valójában csak eljátssza, hogy örömmel fogadja a baráti társaságában Love-ot. Travis pedig Cary megformálója lesz, aki Joe-val próbál meg összebarátkozni – ez pedig, mint tudjuk, nem biztos, hogy a legjobb ötlet…

Miről fog szólni az új évad?

A Te első és második évadának sztorija Caroline Kepnes regényein alapult, a folytatás egyik különlegessége tehát az lesz, hogy teljesen saját gyártású forgatókönyvet visz vászonra a stáb. Ahogy a második évad végén megtudhattuk, Love korántsem olyan ártatlan, mint gondolnánk, és az is kiderült, hogy a hidegvérű gyilkos páros szülői örömök elé néz. Így a folytatásban Joe és Love feltehetően arra fókuszálnak majd, hogyan vegyék a gyerekneveléssel járó akadályokat.

„Abban a reményben írtuk a finálét, hogy lesz lehetőségünk még több történetet elmesélni, mert nagyon izgatottak vagyunk a második évad végén elültetett magok miatt” – nyilatkozta Sera Gamble, a széria egyik alkotója.

Vajon felbukkan Joe anyja?

Azt már tudjuk, hogy Joe-nak meglehetően szörnyű gyermekkora volt, rendszeresen bántalmazták, önvédelemből megölte az anyja partnerét, majd egy szociális munkás vette őt magához. Arra a kérdésre azonban, hogy mi történhetett Joe édesanyjával, Sallyvel, mindeddig nem kaptunk választ.

A második évad utolsó jelenetében láthatjuk, amint Love és Joe új házba költöznek, ahol a férfi a kerítésen átkukucskálva megpillant egy nőt – a nézők egy része pedig biztosra veszi, hogy az nem lehet más, mint Joe édesanyja. A Netflix természetesen nem árult el részleteket a rejtélyes szomszéd személyéről. 

Mikor érkezik a 3. évad?

Már nem kell sokat várnunk az újabb izgalmas és vérfagyasztó kalandokra: a Te új epizódjai október 15-től lesznek elérhetőek a Netflixen. A hivatalos előzetes immár két hete elérhető ebben láthatjuk, amint Love tortát süt újszülött gyermekük tiszteletére – és a végén arra is fény derül, hogy a kicsi a Harry nevet kapta.

A harmadik évad munkálatai tavaly februárban kezdődtek, ám a koronavírus sajnos közbeszólt, így egy időre szüneteltetni kellett a forgatást. Végül pár nappal Halloween után kezdhették újra a munkát, november 2-án pedig meg is érkezett az első hivatalos fotó, amelyen Penn Badgley egy, a sorozat logójával ellátott arcmaszkban pózolt a kamerának. Egészen idén áprilisig zajlott a forgatás, ekkor osztott meg pár, a kulisszák mögött készült fényképet a Netflix, ezzel egy időben pedig elárulták: a forgatás befejeződött, és hamarosan elkészül a Te folytatása.

Forrás: Elle