Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AND JUST LIKE THAT...

Végre: Sarah Jessica Parker izgalmas információt árult el a Szex és New York folytatásáról

2023. április 17.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

carrie bradshaw sarah jessica parker sorozat hbo Szex és New York And Just Like That
Végre: Sarah Jessica Parker izgalmas információt árult el a Szex és New York folytatásáról
© Instagram/@justlikethatmax

Már nem kell sokat várni, hamarosan érkezik a Szex és New York folytatásának a legújabb évada. 


A stáb hónapokon keresztül forgatta a Szex és New York folytatásának legújabb évadát. Mivel a felvételek egy részét New York utcáin rögzítették, így a rajongók bepillantást nyerhettek a kulisszák mögé. Most a Carrie-t alakító, Sarah Jessica Parker árult el fontos információkat. 

Hamarosan érkeznek a Szex és New York folytatásának legújabb epizódjai

Sajnos a sorozat részleteiről nem árult el semmit a színésznő, de az már biztos, hogy befejeződtek a forgatások. Ezt maga SJP tudatta. A stáb végzett a forgatással, már csak az utómunkák vannak hátra. Ez jó hír a rajongóknak, hiszen ez azt jelenti, hamarosan elérhetővé válik a 2. évad. 

Wrap bulik = csókolózás. De nem búcsúzkodunk

– írta a híresség a fotóhoz. Ezzel pedig azt is elárulta, hogy a stáb készül a harmadik évadra. Bár az HBO a folytatást még nem rendelte meg, az első szezon hatalmas sikert aratott, így nagy valószínűséggel még nem ér véget a széria.

Vicces lesz az új évad

Az alkotók nem sok részletet árultak el az epizódokról, ám annyi megosztottak, sok nevetésre lehet készülni. Sokkal viccesebb, szórakoztatóbb részeket írtak, most a dráma és a szomorúság háttérbe szorultak. Ennek sokan örülnek, hiszen az And Just Like That... igazán sokkoló epizóddal nyitott.

Sok színészt láttak a forgatáson, felbukkant például John Corbett is, aki Carrie egykori szerelmét, Aident alakítja. A színészekről csókolózós felvételek is készültek, így azóta mindenki azt találgatja, vajon újraéled a románcuk vagy sem. A premier pontos dátumát még nem jelentették be, reméljük erre sem kell már sokat várni.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves