Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TESZT

Kvíz: Mennyire emlékszel a Szex és New Yorkból?

2023. március 02.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat Szex és New York teszt kvíz
Kvíz: Mennyire emlékszel a Szex és New Yorkból?
© 7E ART/HBO / PHOTO12 VIA AFP

A Szex és New York a ’90-es évek végén nagyban formálta a kultúrát. A sorozat sok mindent megváltoztatott, a legnagyobb rajongók pedig még ma is gyakran nézik! 


Kétségtelen, hogy a Szex és New York kultikus sorozatnak számít. A történetet és a szereplőket még azok is ismerik, akik soha egyetlen részt sem láttak a szériából. A sorozatnak köszönhetően olyan nőket érintő témák is bekerültek a televízióba, melyre korábban nem volt példa

Bár sokan illetik kritikával az alkotókat, a sorozat már a popkultúra része. Nem véletlen, hogy a hat évad után készült két film. 2021-ben visszatértek a barátnők a képernyőre az És egyszer csak... című sorozattal, ami az ötvenes éveiket mutatja be. De most az a kérdés, hogy mennyire emlékszel az eredeti sorozatból? 


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves