Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

The Upside Down

Újabb információk láttak napvilágot a Stranger Things utolsó részeiről

2022. november 08.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat stranger things
Újabb információk láttak napvilágot a Stranger Things utolsó részeiről
© IMDB

Te is izgatott vagy, hogyan fog véget érni a Stranger Things? 


Az 5. évaddal véget ér a Stranger Things! A stáb már augusztus óta dolgozik a befejező évadon, aminek a pontos premierje még nincs meg, de mindenki legnagyobb reményei szerint 2023-ban megjelenik a Netflixen. A sorozat készítői, Matt és Ross Duffer már hosszú évekkel ezelőtt kitaláltak, hogy a show 4 vagy 5 évadot fog kapni. 

Egy spin-off sorozat is lehetséges?

Lássuk be, hogy bármennyire is imádjuk, a Stranger Things számára tényleg itt a vége, hiszen a szereplők is felnőttek. A legfrissebb információk szerint azonban lehetséges, hogy a Duffer testvérek idővel egy spin-off sorozattal fognak előállni. 

Úgy gondoljuk, mindenki – beleértve a Netflixet is – meg fog lepődni, amikor meghallja a koncepciót, mert nagyon-nagyon más

- nyilatkozták a készítők.

Az időugrás lehetséges

A Duffer testvérek azt is elárulták, hogy lesz egy időugrás a 4. és az 5. évad között. Az is kiderült, hogy az 5. évad csak Hawkins városában fog játszódni, valamint sok minden másban is hasonlítani fognak a befejező részek az 1. évadra.

Itt van minden, amit tudni lehet

A stáb már augusztusban elkezdte forgatni az 5. évadot, valamint az is kiderült, hogy legalább 8 részből fog állni. A rajongók úgy gondolják, hogy ez az évad is ketté lesz szedve, tehát valószínűleg a félidőben majd számíthatunk egy csattanóra, ami mindenkit sokkolni fog. Az első epizód a The Crawl címet kapja majd, ami annyit jelent magyarul, hogy a kúszás.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves