Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Új projekt

Jön a Sims-film Margot Robbie közreműködésével: itt vannak a részletek

2024. szeptember 19.

1 perc olvasás

ELLE

film margot robbie sims
Jön a Sims-film Margot Robbie közreműködésével: itt vannak a részletek
© Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Margot Robbie most a Sims-filmen dolgozik. 


Tényleg elkészül a Sims-film! Margot Robbie produkciós cége, a LuckyChap is részt vesz a munkálatokban. Egyelőre arról nincs hír, hogy a színésznő szerepet is vállalna a készülő alkotásban, de az biztos, hogy a háttérből mindent elkövet, hogy a rajongók imádják a végeredményt. 

Megerősítették a hírt

Az Electronic Arts (EA) bejelentette, hogy az Amazon az MGM stúdióval dolgoznak együtt a népszerű videójáték-sorozat alapján készült filmen. A Loki rendezője, Kate Herron szintén kiveszi a részét a munkálatokból, de egyelőre mást nem árultak el a készülő produkcióról.

Nincs hír arról, mikor jelenhet meg a film, valamint azt sem lehet tudni, kik szerepelnek majd benne. Az EA azonban azt ígérte, hogy jövőre már több információval szolgálnak, mert a Sims akkor ünnepli a 25 éves évfordulóját. Az pedig biztos, hogy nem ez az egyetlen projekt, ami Margot Robbie-t lefoglalja most. 

Jön a Monopoly-film

A várandós Margot Robbie korábban elárulta, hogy a Barbie sikere után a Monopoly társasjátékot is szeretnék a filmvászonra vinni.

Több olyan filmet akarunk készíteni, amelynek olyan hatása van, mint a Barbie-nak

– jelentette ki a színésznő, aki szerint szükség van hasonlóan és merész ötletekre, , amelyek mögé tehetséges rendezők állnak be, és nagy költségvetéssel készülnek.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves