Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Új film

Rengeteg kritika éri az új Elvis-filmet, kiakadtak a rajongók

2023. június 23.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

életrajzi film sofia coppola örökösök Elvis Presley Priscilla Presley
Rengeteg kritika éri az új Elvis-filmet, kiakadtak a rajongók
© Forrás: Charley Gallay / Getty Images / Neflix

Elvis Presley életéről Sofia Coppola rendez filmet, azonban sokak tetszését nem nyerte el.


Elvis Presley örökösei és rajongói komoly kritikákat fogalmaztak meg a Priscilla című, életrajzi ihletésű film kapcsán, amely Priscilla Presley emlékiratain alapul. Szerintük a zenészlegenda felesége csupán pénzhajhászásból egyezett bele a film elkészítésébe.

A Sofia Coppola által rendezett film, amelyben Jacob Elordi és Cailee Spaeny játsszák a főszerepeket, a hírek szerint úgy készült el, hogy az örökösök erre nem adtak engedélyt. Egyes források így nyilatkoztak az alkotásról, amelynek már néhány előzetese is megjelent:

A díszletek egyszerűen borzalmasak, Graceland pedig egyáltalán nem így néz ki.

A rajongók szerint Coppola – aki a készülő filmet írta és rendezte is egyben – „borzalmas” munkát végzett összeségében.

Elvis felesége nem ért egyet a kritikákkal

A 78 éves Priscilla szerint viszont csodálatos filmről van szó, és csak pozitívan nyilatkozott a rendezőről és a munkájáról is:

Nagyon izgatott vagyok, hogy láthatom a könyvem adaptációját a mesteri Sofia Coppola értelmezésében. Mindig nagy tisztelője voltam a munkásságnak, és biztos vagyok benne, hogy mindenkire nagy hatással lesz ez a film.

priscilla-presley
Forrás: Charley Gallay / Getty Images / Neflix

Ugyanakkor egy másik közeli forrás szerint Priscilla viselkedése felháborító, mert látnia kell, hogy micsoda valótlanságok szerepelnek a filmben, ráadásul rossz minőségben készült el az alkotás. Ő is megerősítette azt a vélekedést, amely sok rajongó véleményét is tükrözi, miszerint Priscilla minden lehetőséget megragad arra, hogy pénzt csikarjon ki az Elvis Presley-vel való kapcsolatából.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves