Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Intim jelenetek

Kiakadtak a rajongók: több országban cenzúrázták az Oppenheimert

2023. július 26.

2 perc olvasás

ELLE

cenzúra cillian murphy florence pugh Oppenheimer
 Kiakadtak a rajongók: több országban cenzúrázták az Oppenheimert
© Instagram/Oppenheimer

Az Oppenheimer pikáns jeleneteinek nem minden országban örültek.


Hiába örvend nagy sikernek az Oppenheimer, néhány országban a cenzúra mellett döntöttek az intim jelenetek miatt. A Közel-Keleten és Indiában egy kis fekete ruhát szerkesztettek Florence Pugh színésznőre, aki valójában meztelenül látható több pikáns jelenetben is. 

Sokan elítélték

Cillian Murphy és Florence Pugh szexjeleneteit sokan elítélték, mert a Közel-Keleten és Indiában tilos a meztelenség a moziban. Sokan „a hinduizmus elleni éles támadásnak” nevezték a két sztár jelenetét, mert Florence Pugh éppen a a Bhagavad-gita című alkotást olvassa fel a forró pillanatok közben. 

Tudomásunkra jutott, hogy az Oppenheimer-film tartalmaz egy jelenetet, amely éles támadást intéz a hinduizmus ellen

– jelentették be indiai tisztségviselők. 

A Bhagavad-gita a hinduizmus egyik legelismertebb szentírása.

Sokan a jelenet törlését kérik

A közösségi médiában Anurag Thakur indiai információs és műsorszolgáltatási miniszter Pugh és Murphy intim pillanatainak eltávolítását kérte a filmből. Christopher Nolan, a filmrendezője korábban elárulta, hogy ideges volt a szexjelenetek miatt, ám hozzátette, hogy Oppenheimer szexuális életének feltárása lényeges része a történetnek. 

Ha megnézed Oppenheimer életét, és megnézed a történetét, életének ezt az aspektusát, a szexualitását, a nőkhöz való viszonyát, a bájt, amit kisugárzott, ez a történetének lényeges része

– nyilatkozta a filmrendező nemrég. 

Hatalmas siker

Az Oppenheimer már az első hétvégén hatalmas sikert aratott. , Christopher Nolan filmje az első hétvégén 80,5 millió dollárt termelt a stúdiónak, és egyes országokban megdöntötte az Eredet és a Dunkirt rekordját is. A kritikusok mindkét alkotásról elismerően nyilatkoztak, és kifejezetten magas értékeléseket kaptak a filmek. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves