Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Érkezik!

Megérkezett a Wonka-film első előzetese, mindenki Timothée Chalamet átalakulásáról beszél

2023. július 12.

2 perc olvasás

ELLE

timothée chalamet wonka
Megérkezett a Wonka-film első előzetese, mindenki Timothée Chalamet átalakulásáról beszél
© Instagram/Wonka

Hamarosan jön a Wonka-film premierje! Timothée Chalamet nagyot alakít. 


December 15-én érkezik a mozikba a Wonka-film! Most megjelent az első előzetes is, amiben Timothée Chalamet bújik Willy Wonka bőrébe. A filmre már nagyon sok rajongó várt, ugyanis a koronavírus-járvány miatt csúsztak a forgatások.

Itt vannak a részletek

A filmet, Paul King a Paddington rendezője készítette. A film csokoládégyáros korai éveit mutatja be, így végre betekintést nyerhetünk a Johnny Depp által alakított karakter múltjába. A jó hír, hogy a rajongók jövő évtől az HBO Maxon is megnézhetik az alkotást.  A Charlie és a csokigyár előzményfilmje a tervek szerint nagy sikernek fog örvendeni, hiszen Johnny Depp filmjeit is sokan szerették. A filmben egyébként feltűnik még Rowan Atkinson, Olivia Colman, Sally Hawkins, Keegan-Michael Key, Jim Carter és Matt Lucas is.

Íme, az előzetes

Jön a Dűne 2 is

Timothée Chalamet az év második felében nem fog unatkozni, ugyanis a Dűne 2 is érkezik a mozikba novemberben. A hírek szerint filmekből triológiát terveznek, így könnyen lehet, hogy a világsztár színész még egyszer Budapestre látogat, hogy leforgassák az utolsó részt. A színész az eddigi két Dűne film miatt több hónapot töltött a magyar fővárosban, és mindig szívesen fotózkodott a rajongókkal. Nemrég ismét visszatért egy focimeccsre, ám csupán egy nap után elhagyta hazánkat. A Dűnében fel fog tűnni Zendaya is ismét, valamint két új arc is, akiket Florence Pugh és Austin Butler fognak megformálni.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves