Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ELLE AWARDS

Nyáry Krisztián lányaival érkezett az ELLE Awardsra

2023. május 25.

2 perc olvasás

ELLE

díjátadó nyáry krisztián nyáry luca Elle Awards Elle Awards 2023
Nyáry Krisztián lányaival érkezett az ELLE Awardsra
© Rácz Tamás

Az első magyarországi ELLE Awards bővelkedett különleges pillanatokban. Nyáry Krisztián a lányaival érkezett, csak ritkán láthatjuk őket így együtt. 


Nyáry Krisztián az ELLE Awards jelölőbiztosságának a tagja volt, az író tevekénysége sokak számára inspiráló, hiszen manapság 88 ezren követik a Facebookon, ahol rendszeresen oszt meg tartalmakat az irodalommal kapcsolatban.

Nyáry Krisztián lányaival vett részt az ELLE Awardson 

Az író még februárban csatlakozott az ELLE Awards jelölőbizottságához, hogy közösen alkossák meg a kategóriákat, és válasszak ki azokat a sokszínű, inspiráló nőket, akik munkásságukkal példát mutatnak másoknak és maradandót alkotnak. Végül a győztesekről az olvasók dönthettek, május 18-án pedig végre kiderült, hogy kik részesülhettek az elismerésben. 

elle-awards-2023
Az ELLE Awards jelölőbizottsága. Fotó: Rácz Tamás

Nyáry Krisztián nem egyedül érkezett, hiszen ott volt az eseményen Nyáry Liza, és Nyáry Luca. Az író korábban a következőket mondta az ELLE Awardsről, és a szerepéről a jelölőbiztosságban. 

Férfiként különösen megtisztelő, hogy egy női kiválóságokat elismerő díj jelölőbizottságában részt vehettem. Az pedig személyesen is nagy öröm számomra, hogy a végleges listán szereplők közül több nevet én javasoltam, és az asztalnál helyet foglaló társaim egyetértettek velem. Természetesen innentől mindenki a jelölőbizottság közös jelöltje, így én sem árulom el, kiért szurkolok leginkább. (Az olvasókat azért szeretném megnyugtatni, hogy mivel az „arcápolási rutin” kifejezést is idén hallottam először, a Skin and Body kategóriához nem szóltam hozzá.) Annyi biztos: bármely kategóriában bárki is nyeri el az olvasók elismerését, a díj jó helyre fog kerülni.

Nyáry Luca számára is különleges volt az esemény, hiszen szerepel az ELLE magazin új lapszámának a címlapján, ami egy nappal később jelent meg. Luca egyébként a szettjét a Vinteden vásárolta, ezzel is példát és irányt mutatva egy fenntarthatóbb világ felé. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves