Quantcast

Doku

Nagy meglepetésről rántotta le a leplet Celine Dion

Nagy meglepetésről rántotta le a leplet Celine Dion
© Al Pereira/Getty Images

Az énekesnő bejelentette: dokumentumfilm készül az életéről.

Több mint 250 millió eladott album, tucatnyi díj, köztük öt Grammy-díj után Celine Dion készen áll arra, hogy filmre vigyék az életét. Az énekesnő Twitter-oldalán jelentette be a nagy hírt: dokumentumfilmet forgatnak róla, amely negyven éves karrierjének főbb állomásait követi nyomon. A Sony Musickal együttműködésben készülő alkotás rendezője Irene Taylor lesz, és az ígéretek szerint a kanadai énekesnő az egész világ előtt megmutathatja egy olyan oldalát, amelyet eddig még nem láthatott a közönség.” Celine élete mellett a szakmai eredményei és a világ körüli turnéi mögött álló munkába is betekintést nyerhetünk.

Egy utánozhatatlan karrier nyomában

„Mindig is nyitott könyv voltam a rajongóim számára, és úgy gondolom, Irene az érzékenységével és átgondolt kreativitásával képes lesz megmutatni egy olyan részemet, amelyet korábban még nem láthattak. Tudom, hogy a legőszintébb módon fogja elmesélni a történetemet” – fogalmazott az énekesnő.

Irene Taylort 2009-ben jelölték Oscar-díjra The Final Inch című rövidfilmjéért. A rendező is megerősítette, hogy nagyon várja a közös munkát Celine-nel. „Rendkívüli lehetőség, hogy filmesként egy olyan legendás művésszel vállalkozhatom erre az utazásra, mint Celine Dion. Az, hogy egészen közelről megvizsgálhatom az életét és utánozhatatlan karrierjét, lehetővé teszi számomra, hogy sokoldalú portrét alkossak egy globális szupersztárról, és alig várom, hogy ezt megoszthassam a világgal.”

A dokumentumfilm megjelenési dátumát egyelőre még homály fedi, de Celine addig sem tétlenkedik. Az 53 éves énekenő novemberben nagy visszatérésre készül: a Las Vegas-i Resort World színpadján mutatja be vadonatúj show műsorát, 2022-ben pedig világkörüli turnéra indul.

Forrás: Elle