Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARÁCSONYI FILM

Az 5 legjobb romantikus karácsonyi film, amit imádni fogsz

2023. december 25.

4 perc olvasás

Kovács Gréta

film karácsony karácsonyi film filmajánló Holiday Igazából szerelem
Az 5 legjobb romantikus karácsonyi film, amit imádni fogsz
© Netflix

Az örök klasszikusoktól kezdve egészen a modern vígjátékokig most összegyűjtöttünk az 5 legjobb olyan romantikus karácsonyi filmet, amit garantáltan imádni fogsz! 


Mindenkinek van egy kedvenc karácsonyi filmje, melyek között lehetnek vígjátékok, akciófilmek, rajzfilmek, de romantikusoknak való ünnepi mozik is. Az örök klasszikusoktól kezdve (Igazából szerelem) egészen a modern vígjátékokig (Karácsonyi románc) most összegyűjtöttünk azt az 5 legjobb romantikus karácsonyi filmet, amit garantáltan imádni fogsz, bárhol is töltsd az ünnepeket!

Következzenek most az 5 legjobb romantikus karácsonyi film! 

KARÁCSONYI ROMÁNC (2022)

Főszereplők: Lindsay Lohan, Chord Overstreet

Lindsay Lohan hatalmas visszatérése a tavalyi évben kijött Karácsonyi románc, amiben egy elképesztő luxusban élő szálloda örökösnőt (Sierra) alakít, aki egy hirtelen baleset következtében lezuhan egy szikláról és elveszti az emlékezetét. A lány még a nevét sem tudja, mikor egy helyi kis hotel tulajdonosa (Jake) ideiglenesen befogadja az ünnepekre – arra azonban egyikünk sem számít, hogy barátokká válnak és karácsonyig egymásba szeretnek. De vajon tartani fog-e a románcunk azután is, miután kiderül, hogy Sierra a konkurens ötcsillagos szálloda tulajdonosának a lánya? 

HOLIDAY (2006)

Főszereplők: Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law, Jack Black

A szerelem bárhol, bármikor rád találhat – ezt bizonyítja be minden idők egyik legromantikusabb karácsonyi filmje, a Holiday, ami két összetört nőről szól. Iris (Kate Winslet) nem tud túllépni az exén, Amanda (Cameron Diaz) pedig nemrég szakított a férjével. Felregisztrálva egy házcserés honlapra úgy döntenek, hogy karácsonyt egymás otthonában fogják tölteni: egyikük egy kis angliai faluban, a másikuk pedig egy Los Angeles-i villában. Arra azonban nem gondolnak, hogy a szerelem szabályosan bekopogtat az ajtajukon, az új évet pedig már egy új szerelemmel is kezdhetik.

SZERELEM A VÉGZETEN (2001)

Főszereplők: Kate Beckinsale, John Cusack

Ha hiszel a végzetben, ez a film a kedvenced lesz! Romantikus és álmodozó karácsonyi filmek rajongóinak ajánljuk a Szerelem a végzeten című mozit, ami Jonathan (John Cusack) és Sara (Kate Beckinsale) találkozását követi végig a karácsonyi díszbe borult New York utcáin. Bár mindketten párkapcsolatban élnek, első látásra beleszeretnek egymásba és a sorsra bízzák, hogy újra találkoznak-e egymással. Tíz évvel később többször is egymás mellé sodorja őket az élet, a kérdés már csak az, tényleg a végzet akarja-e, hogy egymásba szeressenek?

Főszereplők: John Cusack, Kate Beckinsale

KARÁCSONY A VADONBAN (2019)

Főszereplők: Kristin Davis, Rob Lowe, 

A klasszikus karácsonyi filmekkel ellentétben ebben a moziban nincsen havas táj, de még karácsonyfa sem nagyon: a Karácsony a vadonban Afrikában, egy elefántfarmon játszódik. Kate (Kristin Davis) házassága egy afrikai utazás előtt váratlanul véget ér, ám ő úgy dönt, mégis belevág a kalandba egyedül. Az út során megismerkedik a szafarivezető Derekkel (Rob Lowe), akivel először nem szimpatikusak egymás számára, később azonban egyre jobban elmélyül közöttük a kötelék. Kate egy idő után választás elé kerül: vajon a New York-i luxuséletét vagy az afrikai vadont fogja választani?

IGAZÁBÓL SZERELEM (2003)

Főszereplők: Hugh Grant, Keira Knightley, Emma Thompson és még sokan mások!

Az örök klasszikus karácsonyi film, amit ha eddig még nem láttál, mindenképpen meg kell nézned. A leghíresebb brit színészek játsszák a főszerepet ebben a különböző történeteket elmesélő filmben, ahol szerelmek születnek, alakulnak, mennek tönkre vagy éppen lánykérések és vallomások hada történik meg egyszerre. Az Igazából szerelem megmutatja, mennyire sokszínű és változatos is a szerelem és a szeretet, ami mindannyiunk életében másképp van jelen.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves