Quantcast

Sneak peek

Lady Whistledown jelenti: itt vannak a legújabb fotók a Bridgerton 2. évadából!

Lady Whistledown jelenti: itt vannak a legújabb fotók a Bridgerton 2. évadából!
© Netflix

A Netflix egy csokor vadonatúj fotóval csigázza fel a rajongókat.

Csaknem napra pontosan egy évvel ezelőtt erősítette meg hivatalosan is a Netflix, hogy 2020-as sikersorozatuk, A Bridgerton család folytatást kap – a rajongók pedig azóta tűkön ülve várják, hogy elérhetőek legyenek az új epizódok. Időközben néhány fontos információt is megtudtunk a készülő második évadról, többek közt például azt, hogy ezúttal Anthony Bridgerton szerelmi életének alakulását követhetjük nyomon, aki eltökéli, hogy megtalálja az igazit.

Tavaly szeptemberben egy nyúlfarknyi részletet is bemutattak az új epizódok egyikéből, a Netflix pedig most újabb morzsákat hint a rajongók elé: egy csokor új fotót tettek közzé A Bridgerton család folytatásából. A képeken Anthony mellett feltűnik például húga, Daphne, illetve egyik kiszemeltje, Kate Sharma is.

Töretlen a népszerűsége

A Julia Quinn kilencrészes regénysorozatán alapuló szériának egyhamar biztosan nem kell búcsút intenünk: a készítők korábban már megerősítették, hogy a sorozat 3. és 4. évadát is leforgatják, és ha ezek is megközelítőleg olyan sikeresek lesznek, mint az első évad volt, akkor jó eséllyel további folytatások is készülnek majd. A második évad premierjét március 25-re tűzték ki. 

A Bridgerton család krónikája 2020 decemberében debütált a Netflixen, és egészen a Squid Game érkezéséig a streamingszolgáltató legnézettebb sorozata volt, egy hónap alatt mintegy 82 millió háztartásban követték nyomon Daphne és Simon románcát.

Forrás: Elle