Quantcast

A korona

The Crown: megvan, ki alakíthatja a fiatal Vilmos herceget

The Crown: megvan, ki alakíthatja a fiatal Vilmos herceget
© Tim Graham Photo Library via Getty Images

Az ötödik évadban egy híres apa-fia színészpáros állhat a kamerák elé.

Bár még legalább egy évet várnunk kell A korona (The Crown) ötödik évadának premierjére, az alkotók időről időre elhintenek néhány információt a készülő produkcióval kapcsolatban. Azt már tudni lehet, hogy a királyi család tagjai közül ezúttal Károly herceg és Diana kerülnek majd reflektorfénybe – ami egyúttal azt is jelenti, hogy a fiaik, Vilmos és Harry herceg is feltűnnek majd a képernyőn. Ha hinni lehet a pletykáknak, az idősebbik trónörökös szerepét már ki is osztották: a 13 éves Senan West fog az ifjú herceg bőrébe bújni.

Bizony nem véletlen, ha a vezetéknév ismerősen cseng, hiszen a fiú édesapja nem más, mint a rutinos színész, Dominic West, aki több sorozatban és filmben is feltűnt már – és ő fogja alakítani A korona új évadában Károly herceget. Vagyis apa és fia a sorozatban is apát és fiát játssza majd.

Felkeltette a producerek figyelmét

A szerep megszerzéséhez Senan West nem kérte ismert apja közbenjárását: a Variety magazin információi szerint ügynöke egyszerűen elküldött egy videót a forgatócsoportnak, és a fiatal fiú teljesítménye felkeltette a sorozat producereinek figyelmét. A fiúnak ez lesz az első komolyabb szerepe, az éppen serdülő Vilmos herceg szerepében debütál majd, aki mindössze 15 éves volt édesanyja tragikus halálakor.

Forrás: Elle