Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SPOILER

Fotók: Óriási fordulat várható a Joker-film folytatásában

2023. március 06.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film Lady Gaga joaquin phoenix Joker Joker 2. Harley Quinn
Fotók: Óriási fordulat várható a Joker-film folytatásában
© IMDb.

Jelenleg is forgatják a Joker: Folie a Deux című filmet. Most igazán meglepő fotók érkeztek a forgatásról. 


Az alkotók nem sok információt árultak el a Joker folytatásáról. Annyi biztos, hogy musical lesz, főszerepeket pedig Joaquin Phoenix és Lady Gaga alakítják. A legújabb fotók, videók alapján pedig több Joker is lesz. 

Különleges csavarral folytatódhat a Joker-film

A forgatókönyvről szinte alig árultak el információkat az alkotók. Annyit tudunk, hogy Joaquin Phoenix visszatér, mint Arthur Fleck, Lady Gaga pedig Harley Quinnt alakítja Todd Philips rendező filmjében. Korábban a film zeneszerzője elárulta, hogy ez egy logikus döntés. Bár több részletet ő sem árult el. 

Most új fotók, videók jelentek meg a forgatásról. Joaquin Phoenix koszos, poros öltönyben forgatott Los Angeles utcáin, miközben Joker jellegzetes sminkjét viselte. Ám az arcfestése elkenődött, és a videók alapján éppen üldözték. Itt jön a csavar, mivel Jokernek öltözött színészek elől futott. Közülük az egyik magasabb volt, mint Joaquin, és az első részben látott színes öltönyt viselte. 

A rajongók érdeklődését azonnal felkeltették a fotók, illetve videók. Nagyon úgy fest, hogy több Jokerrel is találkozhatunk a folytatásban. Joaquin Phoenix arcára több helyen művért vittek fel, így sokak szerint robbanással kapcsolatos jelenteket rögzíthettek, melyekbe megsérült a karaktere. Még több forgatási fotót itt nézhetsz meg

A színész egyébként ismét nagyon lefogyott a film kedvéért, ez a korábbi felvételeken is látszik. Lady Gaga szintén hatalmas átalakuláson ment keresztül, erről ő maga töltött fel fotókat. A rajongók már nagyon várják a filmet, ám a premierre még nagyjából egy évet kell várni. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves