Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

JOKER

Itt van minden, amit eddig tudunk az új Joker-filmről!

2023. február 17.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Lady Gaga joaquin phoenix musical Joker Joker folytatás
Itt van minden, amit eddig tudunk az új Joker-filmről!
© Instagram/@jokermovie

Az alkotók folyamatosan árulnak el friss információkat az új Joker-filmről. Mutatjuk, mit lehet eddig tudni! 


Az első Joker-film remek kritikákat kapott, Joaquin Phoenix alakítását pedig Oscar-díjjal jutalmazták. A feszült hangulatú film szinte magával ragadta a nézőket, ezért az alkotók 2022 nyarán bejelentették, hogy elkezdtek dolgozni a folytatáson. 

Érkezik a Joker 2. része

Eddig a rendező és a színészek nem sok információt árultak el a filmről. A címet már tudjuk, a második film a Joker: Folie à Deux címet viseli, és pár jelenetfotót is megosztottak az alkotók. 

Ki játszik benne? 

Joaquin Phoenix visszatér, mint Joker, Lady Gaga pedig Harley Quinnt alakítja majd a folytatásban. Korábban kiderült, hogy az énekesnő által megformált Harley egy másik DC univerzumból származik, mint az, akit Margot Robbie játszott. Azt még nem árulták el, hogy ez mit jelent. Vonatkozhat a karakter eredetére, vagy esetleg arra, hogy a szereplők miként találkoznak, milyen a kapcsolatuk. 

Joker megformálója mellett visszatér Zazie Beetz, akit továbbra is Sophie Dumond szerepben láthatunk. Emellett szerepel a folytatásban Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland és Harry Lawtey, azt még nem árulták el, hogy a színészek kiket alakítanak majd. 

Ki rendezi? 

A második részt is Todd Phillips rendezi, aki a forgatókönyv megírásához szintén hozzájárult. A többi részét Scott Silver írta. Érdekesség, hogy az első filmhez hasonlóan, Bradley Cooper producerként vesz részt a projektben. 

Tényleg musical lesz?

Miután bejelentették, hogy Lady Gaga csatlakozik a stábhoz, elkezdték pletykálni, hogy a második film musical lesz. Ezt később megerősítették, Hildur Guðnadóttir, zeneszerző már el is kezdett dolgozni a zenei anyagon. Hildur korábban azt nyilatkozta, hogy a musical logikus és meglepő döntésnek tűnhet. Az biztos, hogy a sötét hangulatú Joker-film felülírja majd a musical összes korábbi szabályát. 

Mikor érkezik? 

A filmet 2022 decemberében kezdték el forgatni, ezt maga Todd Phillips jelentette be. A Joker: Folie à Deux várhatóan 2024. október 4-én kerül a mozikba. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves