Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

007

Titkos meghallgatással választják ki az új James Bondot: ez a színész lehet a befutó

2023. január 04.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

james bond 007 színész Regé-Jean Page Aaron taylor-Johnson Henry Cavill
Titkos meghallgatással választják ki az új James Bondot: ez a színész lehet a befutó
© Fotó: Han Myung-Gu, Taylor Hill, Amy Sussman / Getty Images

Daniel Craig távozásával megüresedett James Bond szerepe, ám úgy tűnik, a stúdió megtalálta a következő színészt. 


Sokakat lázban tart, hogy ki lehet a következő James Bond. Az elmúlt időszakban már rengeteg színész felmerült, ám a producerek konkrét névvel még nem álltak elő. Most kiderült, hogy a Marvel-filmek népszerű sztárja szinte biztos befutó. 

Aaron Taylor-Johnson lehet a következő James Bond

Aaron Taylor-Johnson sokaknak a Marvel-filmekből lehet ismerős, hiszen ő játszotta Wanda Maximoff testvérét, Pietrot, vagyis Higanyszálat. Bár a karaktere csupán pár filmben bukkant fel, ahhoz pont elég volt, hogy még többen megismerjék a színészt. Az elmúlt években olyan filmekben játszott, mint a Godzilla vagy a Tenet. 

Ám most úgy tűnik, egy sokkal komolyabb feladat vár rá, mivel a James Bond-filmek fő producerei tárgyalásokat folytatnak vele. Már volt is egy meghallgatása, ami a legnagyobb titokban zajlott le. Barbara Broccoli, a franchise producere nagyon elégedett volt a színésszel, és lenyűgözőnek találta a teljesítményét.

Az angol színész meghallgatása jól sikerült, így jelenleg ő áll az első helyen a producereknél. A forrás elmondta, hogy többen is szeretnék, ha végül Aaron kapná meg James Bond szerepét. 

Aaron annyira lenyűgözte a főnököket, hogy leforgatta a franchise egyik híres fegyveres jelenetét, amit eddig minden színész megcsinált. Ezzel a lépéssel közelebb került a megállapodás aláírásához. 

A színész a bennfentesek szerint nagyon lelkes, és szeretné a szerepet, így mindent megtesz, hogy a képernyőtesztek során lenyűgözze a producereket. Sokak szerint biztos befutónak számít, a legutóbbi titkos meghallgatás is erről tanúskodik. 

Aaron Taylor-Johnson után a második legesélyesebb színész Henry Cavill, akinek a neve azután került ismét elő, hogy kiderült mégsem tér vissza Superman szerepében. Még versenyben van Regé Jean-Page és Tom Hardy is, bár őket nem tartják annyira esélyesnek. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves