Quantcast

Craig utoljára

Máris megdöntött egy rekordot az új James Bond-film

Máris megdöntött egy rekordot az új James Bond-film
© Max Mumby/Indigo/Getty Images

Nem csak a magyar mozik voltak tele csütörtöktől vasárnap éjszakáig.

A James Bond-filmek legjobb nyitóhétvégi bevételét hozta a Nincs idő meghalni az Egyesült Királyságban. Daniel Craig utolsó szerepe titkosügynökként 21 millió fontot termelt a brit és az ír filmszínházakban a hétvégén, amivel megdöntötte a Bond-filmek nyitóhétvégi bevétel-rekordját az Egyesült királyságban - adta hírül a BBC.

A Nincs idő meghalni című film nyitóhétvégi bevételei magasabbak, mint a 2012-ben bemutatott Skyfall és a 2015-ben bemutatott Spectre, előbbi 20,2 millió, utóbbi 19,8 millió fontot forgalmazott nyitóhétvégéjén. Ez a két film áll a brit mozis jegyeladási lista második és harmadik helyén - közölte a mozis jegybevételeket követő Comscore.

Az új film forgalmazását a brit mozi történetében a legszélesebb körben kezdték el: az Egyesült Királyságban és Írországban csütörtökön 772 filmszínházban válthatták rá jegyet a nézők. A Skyfallt kilenc éve 587 moziban mutatták be.

Most az észak-amerikai piacra figyel a Universal Studios, ahol október 8-án fogják bemutatni a Nincs idő meghalni című filmet. 
(MTI)