Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Season 2

Itt van minden, amit a Wednesday 2. évadáról tudunk

2023. január 09.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat második évad wednesday Jenna Ortega
Itt van minden, amit a Wednesday 2. évadáról tudunk
© Fotó: Instagram/@wednesday

A Netflix végre bejelentette, hogy készülhet a Wednesday 2. évada. Összegyűjtöttünk mindent, amit a folytatásról tudni lehet. 


Hatalmas sikert aratott a Wednesday, ennek ellenére mégis kétséges volt a folytatás. A Netflix sokáig hallgatott a második évadról, úgy tűnt, akár le is kerülhet a streaming-szolgáltató felületéről. Ám most végre megérkezett a bejelentés.

Érkezik a Wednesday 2. évada! 

A sorozat készítői, Alfred Gough és Miles Millar nagyon lelkesek a folytatás kapcsán, elárulták, hogy alig várják, hogy bemutathassák a Nevermore Akadémia világát. 

Alig várjuk, hogy fejest ugorhassunk egy újabb évadba, és felfedezhessük Nevermore borzasztó, kísérteties világát. Csak először meg kell győződni arról, hogy Wednesday nem ürítette ki a medencét. 

Az évad egyik legnagyobb rejtélye lelepleződött, hiszen kiderült, hogy ki a szörny, ahogyan arra is fény derült, hogy a Christina Ricci által alakított Miss Thornhill nem is annyira ártatlan. Ennek ellenére függővéggel ért véget az első szezon, hiszen az írok felvezették, hogy Wednesday egy újabb, rejtélyes ellenséggel találhatja magát szembe, aki már el is kezdett utána kémkedni. 

Ki lehet a kukkoló? 

A sorozat készítői elárulták, hogy nagy terveik vannak a kukkolóval, de még semmit sem szeretnének elárulni. 

Tudjuk, hogy ki az, de nem árulhatjuk el a kilétét. Nagy terveink vannak vele, és még sok egyéb történetet szeretnénk elmesélni Wednesday-ről és a barátairól. 

Az alkotók szeretnének mindent titokban tartani, így azt sem árulták el, hogy a nézők találkoztak-e már a kukkolóval vagy sem. 

Ki térhet vissza? 

A főbb szereplők várhatóan mind visszatérnek, ám az első évad végén meghalt Gwendoline Christie karaktere, Weems igazgató. Sokan sajnálták, hogy távozott a sorozatból, ám az alkotók szerint nem kizárt, hogy valamilyen formában még láthatjuk majd a folytatásban. Úgy vélik, hogy a természetfeletti világ lehetővé teszi, hogy visszahozzanak egyes karaktereket, ám ennek ellenére nem szeretnének túlzásba esni. Fontosnak tartják a halálokat a sorozatban. 

Hogyan folytatódik a szerelmi szál? 

Az első évad egyik fő szerelmi szála Tyler és Wednesday között bontakozott ki. A folytatásban sem kell elbúcsúzni a szörnnyé vált fiútól, aki a következő szezonban jobban megismeri magát. Természetesen Xaviert sem hiányozhat majd a folytatásból. 

Mikor érkezik?

Pontos dátumot még nem jelenetett be a Netflix, de nagy valószínűséggel 2024-ben válhat elérhetővé a 2. szezon. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves