Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vége

Az HBO elkaszálta az egyik legnépszerűbb sorozatát is

2022. július 04.

2 perc olvasás

ELLE

hbo max HBO sorozat Az időutazó felesége sorozat folytatás Theo James Rose Leslie
Az HBO elkaszálta az egyik legnépszerűbb sorozatát is
© HBO Max

Nem kap folytatás az idén bemutatott széria – közölte az HBO.


Nagy várakozás övezte az HBO idén bemutatott feldolgozását, Az időutazó felesége című sorozatot, ám nagyon úgy tűnik, hogy az alkotás nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Theo James és Rose Leslie főszereplésével készült széria egy évad után véget ér, nem készül hozzá folytatás – jelentette be a streamingszolgáltató.

A májusi premiert követően a sorozat alkotója, Steven Moffat ugyan jelezte, hogy bőven vannak további tervei a történettel, az HBO hivatalosan is megerősítette, hogy nem készítenek folytatást Az időutazó feleségéhez.

„Megtiszteltetés volt számunkra, hogy Steven Moffat történetmesélővel és David Nutter rendezővel dolgozhattunk együtt – olvasható a csatorna közleményében. – Nagyon hálásak vagyunk a szenvedélyükért, a kemény munkájukért és a gondoskodásukért, amellyel ezt a szeretett könyvet adaptálták. Köszönjük továbbá Theónak és Rose-nak, valamint a többi briliáns szereplőnek a szívból jövő alakításaikat.”

Sok kritikát kapott az HBO sorozata

A bemutatót komoly bevezető kampány előzte meg, ennek köszönhetően az első epizódokat átlagosan 300 ezren követték a streamingoldalon, ám Az időutazó felesége így sem nyerte el maradéktalanul a közönség és a kritikusok tetszését.

Minden bizonnyal a negatív kritikák is komoly szerepet játszhattak a döntésben, hogy az HBO nem hosszabbította meg a szériát.

Audrey Niffenegger 2003-as, azonos című regényéből először 2009-ben készítettek egész estés mozifilmet, amelyben Clare karakterét Rachel McAdams, Henryt pedig Eric Bana keltette életre.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves