Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozatajánló

4 sorozat, amit meg kell nézned novemberben a Netflixen

2023. november 08.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat sorozatajánló
4 sorozat, amit meg kell nézned novemberben a Netflixen
© IMDB

A Netflixnek bőven van kínálata novemberben is. 


Itt a november, de szerencsére a jó sorozatokból nem fogunk hiányt szenvedni. A Netflixen rengeteg remek sorozat jelenik meg vagy folytatódik ebben a hónapban is, így bőven tudunk válogatni a bekuckózos, hidegebb estékre. 

1. A láthatatlan fény

A II. világháború utolsó napjaiban keresztezik egymást egy vak francia lány és egy német katona útjai. Anthony Doerr Pulitzer-díjas regénye alapján. A sorozat november 2-án debütált a Netflixen. A főszerepben Aria Mia Loberti színésznő, valamint a nagyikerű német Dark sorozat sztárja, Louis Hofmann. Szerepet kapott azonban még Mark Ruffalo és Hugh Laurie is. A 4 részes minisorozat hatalmas sikernek örvend a streaming-szolgáltatón. 

2. A korona (6. évad)

A történelmi események által ihletett sorozat bepillantást enged II. Erzsébet királynő történetébe, illetve az uralkodását formáló politikai és személyes eseményekbe. A 6. és egyben utolsó évad Diana hercegné utolsó napjaira és a halálára fog fókuszálni, valamint Vilmos herceg egyetemi éveibe is bepillantást kapunk, valamint azt is láthatjuk, hogyan ismerte meg Katalin hercegnét. Az első néhány epizód november 16-án érkezik a Netflixre.

3. Robbie Williams

David Beckham csodálatos dokumentumsorozata után újabb sztár enged betekintést az életébe. 25 évvel rekordokat döntögető szólókarrierjének beindulása után Robbie visszatekint fiatalkorára és reflektorfényben leélt életére. A 4 részből álló minisorozat november 8-án érkezik a Netflixre. Az előzetes bizony igazi kedvcsináló lett.

4. Twin Flames: Az igaz szerelem nyomában

Egy pár spirituális üzletet épített az igaz szerelem megtalálásának ígérete köré. A sorozatban korábbi követők számolnak be az ott tapasztalt nyugtalanító eseményekről. A dokumentumsorozat szintén november 8-án fog megjelenni a Netflixen. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves