Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CELEBRATION

Ez a legendás együttes állhat újra össze Károly király koronázási ünnepségének kedvéért!

2023. március 16.

2 perc olvasás

Szőke Anna

robbie williams spice girls Károly király koronázás Take That
Ez a legendás együttes állhat újra össze Károly király koronázási ünnepségének kedvéért!
© Getty Images / WPA Pool

Az elmúlt hetekben számtalan énekes és együttes neve felmerült Károly király koronázása kapcsán, de végül egy résztvevőt sem erősítettek meg. Mostanáig!


Károly király, valószínűleg igen csalódott volt az elmúlt időszakban, hiszen az általa felkért sztárok sorra utasították vissza a szereplési lehetőséget a koronázási ünnepségen. Olyan neveket hallhattunk már eddig potenciális fellépőként, mint Sir Elton John, Ed Sheeran, a Spice Girls, Adele vagy Harry Styles, de végül mindről kiderült, hogy zsúfolt beosztásuk miatt végül mégsem vállalják az ünnepi koncerten való részvételt.


Ki az, aki már biztosan ott lesz Károly király koronázásán?

A királyi családhoz közel álló források már megerősítették, hogy Andrew Lloyd Webber például egészen biztosan részt vesz a koronázási ünnepélyhez készülő műsorban. A hírek szerint az angol zeneszerző, egy kifejezetten a koronázásra készülő "himnusz" megalkotásán dolgozik, melyet rézfúvósokra és nagyzenekarra hangszerelt.

Remélem, hogy a művem megfelelően tükrözi majd ezt a történelmi pillanatot

– nyilatkozta a híres zeneszerző.

A klasszikus zene képviselői közül továbbá már biztosan hallani fogjuk a dél-afrikai operaénekest, Pretty Yende-t. De megerősítette részvételét Sir Bryn Terfel wales-s operaénekes (bariton) és Roderick Williams (szintén bariton) is.


A nagy durranás

A Daily Mail nemrég arról írt, hogy nagy valószínűséggel megvan a koronázási ünnepély fő felépője, ami nem más, mint a legendás, brit fiúbanda, a Take That. A híresztelések szerint az eredetileg 5 fős bandából három tag már korábban is megerősítette részvételi szándékát: Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald. Most azonban már az a hír járja, hogy a koronázási fellépés kedvéért Jason Orange is újra belépne régi együttesébe. Az ötödik és egyben leghíresebb csapattag, Robbie Williams, viszont egyes informátorok szerint hajthatatlan a csapat 100%-os újraegyesítését illetően. 


karoly_kiraly_take_that_elle
Károly herceg és a Take That találkozása 2010-ben (Fotó: Getty Images/WPA Pool)

A Take That mellett, olyan további neveket rebesgetnek még fellépőként, mint Lionel Richie, Danii és Kylie Minouge és a Heart Skips a Beat énekese, Olly Murs.  Mi már kíváncsian várjuk, hogy végül mi lesz a fellépők listája, de jelen állás szerint ez még akár a koronázás napján is változhat.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves