Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

New Season

Itt van minden, amit az Eufória 3. évadáról eddig tudni lehet!

2022. december 20.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat eufória hbo Zendaya Eufória 3. évad
Itt van minden, amit az Eufória 3. évadáról eddig tudni lehet!
© Fotó: instagram/@euphoriaulu

Az Eufória legutóbb februárban jelentkezett új évaddal, így egyre jobban várják a rajongók a folytatást. 


Az Eufória folytatásának bejelentése senkit sem lepett meg, hiszen hatalmas a sorozat rajongótábora. Sokáig az HBO szériájáról szólt a legtöbb tweet. 2022 februárjában egy szomorú évadzáróval és rengeteg kérdéssel ért véget a második évad, és úgy tűnik, a folytatásra még várni kell. Ám most összegyűjtöttünk mindent, amit eddig tudni lehet a soron következő szezonról!

Mikor érkezik a következő évad? 

Az 1. évad után két év telt el, ennyit kellett a rajongóknak várniuk a folytatásra. Ennek a koronavírus-járvány volt az oka, mivel a forgatásokat fel kellett függeszteni, és sokszor még az újraindítás után is nehézségekbe ütköztek. Bár az HBO még hivatalosan nem jelentette be a pontos dátumot, nagy esély van rá, hogy már 2023 elején elérhető válnak az új epizódok. 

Kik térnek vissza a folytatásra? 

Az biztos, hogy Zenday visszatér Rue Bennett szerepében a képernyőkre. Ám a többiektől sem kell elbúcsúzni, Hunter Schafer, Jacob Elordi, Alexa Demie, Algee Smith, Sydney Sweeney, Maude Apatow és Dominic Fike úgyszintén láthatóak lesznek a folytatásban. Sokak kedvence, a Kat karakterét megformáló Barbie Ferreira viszont már biztosan nem tér vissza. A színésznő nyáron a közösségi médiában jelentette be, hogy kiszáll a sorozatból. Jelenleg még nem tudni, hogy kiírják a karaktert, vagy a színésznőt mással fogják helyettesíteni. 

Korábban felmerültek olyan pletykák, hogy Barbie Ferreira belső feszültségek miatt nem vállalta a folytatást. Állítólag vitában keveredett a rendezővel, de ezeket a híreszteléseket a színésznő hamar eloszlatta. 

Az információk szerint Tom Holland sok időt töltött korábban a sorozat forgatásán, és elmondta, hogy szívesen szerepelne benne. Még nem tudni, hogy kap-e szerepet, ha igen, kíváncsian várjuk, milyen karaktert alakít majd. 

Miről fog szólni a folytatás? 

A szezonzáró drámai véget ért, hiszen Ashtray meghalt, Fezco pedig nagy valószínűséggel börtönbe kerül. Bár még pontosan nem tudni, hogy miként alakul a karakterek sorsa, annyi biztos, hogy izgalmas lesz. A 2. évad több kérdést is nyitva hagyott, ott van például Nate feljelentése az apja ellen, vagy Lexi színházi előadása, ami alaposan feldühítette Cassie-t. A testvérek között valószínűleg tovább fog mélyülni az ellentét.

A finálé miatt sokan azt gondolták, hogy Rue meghalt, az erről szóló híreszteléseket az HBO kreatív vezetése oszlatta el. Elárulták, hogy Zendaya továbbra is szerepelni fog a folytatásban. 

Colman Domingo, aki Alit alakítja, korábban elárulta, hogy Sam Levinsonnak nagy tervei vannak a folytatásra. A színész nagyon szeretné, ha egy kicsit jobban bemutatnák Ali életét, és a karakter is fókuszba kerülne, nemcsak a kapcsolata Rue-val. 

Sydney Sweeney szintén beszélt a 3. évadról, elmondta, hogy imádja a változást, amin keresztülment a karaktere, és szeretné jobban felfedezni Cassie sötét oldalát. Nagyon élvezi, hogy megváltozott Cassie, őrültebb lett, ami hatalmas kihívás számára. 
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves