Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AND JUST LIKE THAT

Hivatalos! Ez a szereplő már biztosan nem szerepel az És egyszer csak... folytatásában

2024. január 18.

1 perc olvasás

ELLE

sorozat hbo max Szex és New York and just like that És egyszer csak
Hivatalos! Ez a szereplő már biztosan nem szerepel az És egyszer csak... folytatásában
© IMDb

Nagy bejelentést tettek az És egyszer csak... alkotói, mivel az egyik főszereplő távozik a sorozatból. 


Továbbra is nagyon népszerűnek számít az És egyszer csak..., a Szex és New York folytatása. Bár a rajongók szerint vannak hiányosságok, ettől függetlenül már a 3. évad forgatására készül a stáb. Most azonban kiderült, hogy az egyik karakter már biztosan eltűnik a sorozatból

Ez a szereplő nem lesz benne az És egyszer csak... 3. évadában

Már napok óta pletykálják, hogy az alkotók ki szeretnék írni a sorozatból Che Diaz karakterét. Sara Ramirez, aki a komikust alakította tett erre utalásokat a közösségi médiában. Több posztban is kifejtette, hogy szerinte Hollywood nagyon képmutató, emellett azt sejtette, hogy a politikai álláspontja miatt kiírták a sorozatból. 

Most azonban kiderült az igazság, mivel az És egyszer csak... alkotói valóban nem írnak több szerepet a karakternek. A DailyMail.com oldalnak nyilatkozó informátor azt is elárulta, hogy miért. 

Sarát kiírták, mert Che már semmit sem adott hozzá a műsorhoz. A tavalyi szezon óta lebegett a dolog. Miután Che szakított Mirandával, a karakternek már nem volt értéke, és a rajongók idegesítőnek találták őket. A küszködő komikus történetszála a műsoridő pazarlása volt, és Sara tudta ezt. 

Azt még nem tudni, lesznek-e új karakterek, de az biztos, hogy Sara már nem lesz látható sorozatban. A rajongókat az elejétől fogva megosztotta a karaktere, sokan nem kedvelték, és Miranda történetszálával sem voltak elégedettek. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves