Quantcast

Coming soon

Emily-rajongók figyelem: új előzetes, új pasi, új képek!

Emily-rajongók figyelem: új előzetes, új pasi, új képek!
© Netflix

Egyre több minden kiderül az Emily Párizsban 2. évadjáról. Most megnézhetitek az – úgy tűnik – szerelmi háromszögbe kerülő főszereplő leendő új barátját is.

Kissé átvert mindenkit a december 22-től a Netflixen megjelenő sorozat első előzetese. Abban ugyanis szinte végig Saint-Tropez-ban kalandozott a Lily Collins által játszott karakter.

Most viszont itt van a részletesebb, és szinte teljes egészében a címadó fővárost mutató új előzetes az Emily Párizsban 2. évadából. A francia Elle szedte össze, hogy mit tudunk egy hónappal a várt premier előtt.

Több mint egy évvel azután, hogy megtette első lépéseit a Fény városában, Emily Cooper, a leghíresebb amerikai expat, készül visszatérni a képernyőkre. A tavaly szeptemberben bejelentett új évadhoz most egy nagyon ígéretes trailer is érkezett, valamint több fotó.

A néhány hete kiadott legelső képek után, amelyek Emily és barátai, Mindy és Camille dél-franciaországi nyaralásáról árulkodtak, most párizsi képekkel fokozza a várakozást a Netflix.

A sztori szerint Emily Cooper szépen berendezkedett a fővárosban, majd a trailer gyorsan sejteti, hogy a szerelmi élete lesz a cselekmény középpontjában. Miközben megpróbál a szakmai karrierjére koncentrálni, a vonzó Gabriel, aki egyben a szomszédja és Camille (ex-?)barátja is, megnehezítheti a dolgát.

Ahogy Alfie is, egy külföldi, akivel egy franciaórán ismerkedett meg, és aki nyilvánvalóan nem hagyja hidegen...

A Darren Star showrunner (ki ne tudná, a Szex és New York alkotója) által menedzselt sorozatban a rajongók természetesen ismét látják majd Ashley Parkot Mindy szerepében, Camille Razat-t (Camille), Lucas Bravót (Gabriel) és Philippine Leroy-Beaulieu-t (Sylvie) is.

Na és ki lesz Alfie?

Mint a trailerből kiderül, a régi szereplőkhöz csatlakozik Lucien Laviscount brit színész, aki egy szigetországi bankárt alakít - és mily' meglepő -, mentalitásában Emily szöges ellentéte lesz.

Mindezen felül egy izgalmas interjút találtok a most standokra került új Elle-ben. Lily Collinst szőke, rövid hajjal láthatjátok majd.