Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Film

Meghalt az Elfújta a szél utolsó színésze is

2022. november 22.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

film gyász halál kultfilm színész Elfújta a szél
Meghalt az Elfújta a szél utolsó színésze is
© Fotó: MGM / AFP

Az Elfújta a szél egykori gyerekszínészének a halálát felesége jelentette be. 


Az Elfújta a szél valódi klasszikus, ami az elmúlt évtizedekben sem fakult meg. Bár a színészek már nem élnek ennek ellenére sokan rajonganak az alkotásért. 

Meghalt az Elfújta a szél színésze

A Margaret Mitchell regényéből forgatott filmet 1939-ben mutatták be, ezért nem csoda, hogy az idősebb színészek már évekkel ezelőtt elhunytak. Legutóbb a Melanie Hamiltont alakító Olivia de Havilland halálhíre szomorította el a rajongókat, a színésznő 2020-ban, 104 évesen hunyt el. 

Most Mickey Kuhn halálhírét jelentette be a felesége, aki a filmben Beau Wilkest alakította. A színész mindössze 6 éves volt a forgatás idején, ő játszotta Ashley Wilkes és Melanie Hamilton fiát. 

elfujtaaszel-2022
Fotó: IMDb. 

Mickey pár évvel ezelőtt egy interjúban mesélt arról, hogy miként kezdődött a színészi pályafutása. Csupán 2 éves volt, amikor megkapta az első filmszerepét, és már gyerekként híres színészekkel dolgozhatott. Ennek ellenére Beau karaktere számít az egyik legismertebb szerepének. 

Az egykori gyerekszínész felnőttként is vállalt pár színészi munkát, de egyik filmmel sem sikerült befutnia. Végül az American Airlines légitársaságnál dolgozott, egészen a nyugdíjig. A színész 90 éves volt. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves