Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gyász

Jennifer Aniston gyászol: elhunyt az édesapja

2022. november 15.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
gyász halál jennifer aniston színész
Jennifer Aniston gyászol: elhunyt az édesapja
© Fotó: Steve Granitz / Getty Images

Jennifer Aniston megható sorokkal emlékezett az édesapjára. 


John Aniston, Jennifer Aniston édesapja november 11-én, 89 éves korában hunyt el.

John Aniston Krétán született, de 2 éves korától kezdve az Egyesült Államokban élt. Itt kezdett el színészkedni, főként szappanoperákban tűnt fel. Játszott többek között az Életünk napjai telenovellában, amiért Daytime Emmy-díjra jelölték. 2022-ben Daytime Emmy-életműdíjat kapott.  

Így búcsúzott Jennifer Aniston az édesapjától

Jennifer Aniston hétfőn este, a közösségi médiában jelentette be az édesapja halálhírét, akitől megható sorokkal búcsúzott. 

Drága Papa... John Anthony Aniston. Te voltál az egyik legcsodálatosabb ember, akit valaha ismertem. Nagyon hálás vagyok, hogy békében, fájdalom nélkül távoztál a mennybe. És 11/11! Mindig tökéletes volt az időzítésed. Ez a szám mostantól sokkal nagyobb jelentőséggel bír a számomra. Szeretni foglak az idők végeztéig. Ne felejts el meglátogatni!

Jennifer a megható sorok mellett feltöltött pár családi fotót is, amin a színésznő és az édesapja láthatóak. 

A színésznő nagyon szerette az édesapját, és felnézett rá. Erről pár hónappal ezelőtt, az Emmy-gála kapcsán beszélt. Örült neki, hogy elismerték John Aniston munkásságát, és egy valódi ikonnak tartotta. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves