Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LEGALLY BLONDE

Friss információk érkeztek a Doktor Szöszi 3. részéről, így folytatódhat a történet

2024. április 05.

2 perc olvasás

ELLE

film doktor szöszi folytatás reese witherspoon
Friss információk érkeztek a Doktor Szöszi 3. részéről, így folytatódhat a történet
© IMDb

Sokan rajonganak a Doktor Szöszi-filmekért, most újabb információk derültek ki a folytatásról. 


A 2000-es évek egyik legsikeresebb vígjátéka a Doktor Szöszi volt. Elle Woods annyira népszerű volt, hogy a film folytatást is kapott, amit később egy spin-off, musical és sorozat is követett. Bár utóbbiak már nem arattak akkora sikert, mint a Reese Witherspoon főszereplésével készült filmek. 

Különleges módon folytatódhat a Doktor Szöszi

Először 2018-ban jelentették be, hogy elkészül a Doktor Szöszi 3. része. Eredetileg 2020-ra tervezték a film bemutatóját, de végül problémák voltak a forgatókönyvvel, és 2022-ra halasztották. Azonban jött a koronavírus-járvány, ami tovább tolta a projektet. Jelenleg nem tudni, hogy a harmadik film milyen fázisban van, annyi biztos, hogy Mindy Kaling dolgozik a forgatókönyvön. 

Most azonban újabb információk láttak napvilágot, mivel nagyon úgy fest, érkezik egy sorozat is. Az információk szerint Reese Witherspoon produkciós cége, a Hello Sunshine elkezdett fejleszteni egy Doktor Szöszi spin-off sorozatot. Ugyanabban a világban játszódna, de már Elle karaktere nélkül. Ám nem csupán Reese cége dolgozik rajta, mivel Josh Schwartz és Stephanie Savage is a csapat részét képezik. Ők készítették a Gossip Girl sorozatot, így nagy valószínűséggel izgalmas szériára lehet számítani. 

A sorozatról eddig nem sokat tudni, az viszont biztos, ha elkészül, akkor az Amazon Prime-on lesz elérhető. A történetről sem árultak el szinte semmit, de jelenleg is zajlanak a munkálatok, így hamarosan újabb információk derülhetnek ki. A 3. film ötletét sem vetették el, a hírek szerint szeretnék kibővíteni a történeteket, így a sorozat és a film fejlesztése párhuzamosan zajlik.  


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves