Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi botránykvíz

Mennyit tudsz a brit királyi család legnagyobb botrányairól? Kvíz!

2023. október 16.

1 perc olvasás

Gyulai Bence

botrány a korona brit királyi család kvíz
Mennyit tudsz a brit királyi család legnagyobb botrányairól? Kvíz!
© Fotó: Shutterstock/emka74

A brit királyi család a világ leghíresebb családja, és most azokról a pillanatokról készítettünk kvízt, amikor tényleg az egész világ róluk beszélt.


A brit királyi család életében egyik botrány éri a másik meghökkentő fordulatot: ha nem így lenne, nem lehetett volna hat évadot kihozni A korona című sorozatból. Ebben a kvízben a legnagyobb botrányokat idézzük fel az elmúlt 100 évből – emlékszel még valamennyire?

A brit királyi család botrányainak kvíze

Hamarosan érkezik A korona hatodik évada, és ha az első ötöt láttad, akkor az alábbi kvíz kérdéseinek jó részére tudni fogod a választ. De persze nem az összesre, mert a Netflix sorozata még csak 1997-nél tart, és hát azóta is történt egy és más a világ közvéleményét példátlan módon foglalkoztató családdal: a tragédiák, botrányok és ceremóniák az elmúlt 25 évben is egymást érték.

Nos, a 10 talán legemlékezetesebb botrányt válogattuk össze az alábbi kvízhez, amiben a szokásos formátumban játszunk: mindig négy lehetséges válasz közül tippelhetsz az egyetlen helyesre. A kérdések természetesen mindig a brit királyi családra vonatkoznak majd.

És ha még nem láttad volna A korona hatodik évadának friss előzetesét, kattints a play gombra!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves