Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

A Bridgerton színésznője pikáns titkot árult el a forgatásról

2024. június 14.

2 perc olvasás

ELLE

fotó bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család
A Bridgerton színésznője pikáns titkot árult el a forgatásról
© IMDb

Bridgerton lázban égnek a sorozatrajongók, hiszen megérkezett a Netflix szériájának a folytatása. Az új részek már elérhetőek, a színészek pedig pár forgatási titkot is elárultak. 


Felkerült a Netflixre a Bridgerton folytatása, a rajongók pedig végre megtudhatták, hogyan alakult Colin és Penelope története. Az új epizódok mellett kiderült pár érdekesség is a forgatásról, például Nicola Coughlan elárulta, melyik bútort törték össze. 

Izgalmas titkot árult el a Bridgerton színésznője a forgatásról 

Már nem kell várakozni a Bridgerton folytatására, hiszen a 3. évad második része felkerült a Netflixre. Igazán izgalmasan ért véget az évad első fele, ezért a rajongók már várták, hogy miként alakul a karakterek sorsa. Sok meglepetés volt a szezonban, a nézők pedig már alig várják, hogy kiderüljön, kinek a szerelmi életét követi majd nyomon a 4. évad. 

Erre még várni kell, de addig a színészek szívesen osztanak meg kulisszák mögötti pillanatokat. Így jelent meg Nicola hivatalos Instagram-oldalán egy fotó, amin Nicola Coughlan és Luke Newton láthatóak. Az évad főszereplői egy eltört szófával pózolnak, ami az egyik jelenet felvétele közben sérült meg. 

Megjelent a második rész, szívünket-lelkünket beletettük, reméljük, ti ​​is annyira szeretitek nézni, mint mi a forgatást

– írta a poszthoz a színésznő

Ez még önmagában nem lenne nagy dolog, ám kiderült, hogy az említett szófát az évad egyik legerotikusabb jelenetében használták. A Penelope és Colin közötti szexjelenetet ezen vették fel, ekkor tört ki a szófa lába. A rajongók imádták a fotót, és rengetegen kommenteltek hozzá. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves