Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Megérkezett a Bridgerton 3. évadának a friss zenelistája, különleges dalok szólalnak meg a folytatásban

2024. június 12.

1 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család
Megérkezett a Bridgerton 3. évadának a friss zenelistája, különleges dalok szólalnak meg a folytatásban
© IMDb

Június 13-án visszatér a Bridgerton, és már az is kiderült, mely népszerű dalok hallhatóak majd az új epizódokban instrumentális verzióban. 


A Bridgertonban minden évadban bukkannak fel népszerű, mai slágerek, melyek instrumentális formában hallhatóak. Az elmúlt szezonokban olyan dalok szólaltak meg, mint a Wildest Dreams Taylor Swifttől, most pedig bővül a lista! 

Romantikus dalokkal tér vissza a Bridgerton 

Májusban, a 3. évad premierje előtt már írtunk arról, hogy ebben a szezonban is különleges dalok szólalnak meg instrumentális verzióban. Ez a sorozat egyik sajátossága, és minden évadban újabb népszerű slágereket hangszerelnek át, és igazítják a régens korszakhoz. A rajongók pedig valósággal imádják ezeket a verziókat. 

Az első epizódok zenelistáját már májusban publikálta a Netflix, a premiert követően a dalok fel is kerültek a legnagyobb streaming-szolgáltatókra. A sorozat hamarosan folytatódik, ezért már ki is adták a listát. Minden epizódban lesz instrumentális dal, akad olyan rész, amelyben több népszerű sláger friss verziója is felcsendül. 

  • Ariana Grande – POV 
  • Imagine Dragons – Thunder
  • Demi Lovato – Confident
  • Coldplay – Yellow 
  • Taylor Swift - You Belong With Me
  • Elie Goulding - Lights (Stripped Down)
  • Tori Kelly - All I Want 

A zenelista igazán izgalmas, akad pár sláger, ami nagyon romantikus. Ettől a rajongók csak még jobban várják a sorozatot. Az új részek június 13-án kerülnek fel a Netflixre. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves