Quantcast

Reneissance

Óriási hír: Beyoncé új albuma idén nyáron jelenik meg

Óriási hír: Beyoncé új albuma idén nyáron jelenik meg
© Kevin Winter/The Recording Academy/AFP

Hat év kihagyás után új stúdióalbummal jelentkezik Beyoncé.

Egy pillanat alatt felbolydult a zenei szakma, miután Beyoncé hivatalosan is bejelentette: még idén nyáron megjelenik vadonatúj albuma. Az énekesnő szűkszavú bejegyzéséből az is kiderült, hogy Renaissance címre keresztelt lemez dalai július 29-től lesznek elérhetőek a zenei streamingoldalakon.

Az Apple Music értesülései szerint 16 új számot fog tartalmazni a szólóalbum, ami várhatóan a Lemonade című albumának folytatása lesz.

A rajongók egy ideje már rebesgették, hogy valami készülődik Beyoncé háza táján. A hónap elején az énekesnő minden közösségi oldalán törölte a profilképét, a honlapján pedig egy új projektre utaló felhívás bukkant fel: „What is a B7?”, azaz „Mi az a B7?” A kifejezés az énekesnő nevének kezdőbetűjére utal, a 7-es szám pedig arra, hogy ez lesz a 7. nagylemeze.

Egy korábbi interjújában Beyoncé az album címére is tett már utalást, mikor úgy fogalmazott, a pandémia alatti elszigeteltség után mindenki készen áll arra, hogy újra utazzon, szeressen és nevezzen – ezzel egy újfajta reneszánsz van kialakulóban.

Via

Ezeket olvastad már? 

Sztárok, akik a legtöbb Grammy-díjjal büszkélkedhetnek

Beyoncé felvehette a Tiffany 120 karátos nyakláncát

Női előadóé minden idők legjobb videóklipje