Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 2

Folytatást kaphat a Berlin? Itt van minden, amit tudunk

2024. január 05.

2 perc olvasás

ELLE

berlin Netflix sorozat a nagy pénzrablás
Folytatást kaphat a Berlin? Itt van minden, amit tudunk
© Instagram/@lacasadepapel

A Berlin nagy sikert aratott a Netflixen, így a rajongók már alig várják a lehetséges folytatást. Most összegyűjtöttük a legfontosabb információkat. 


2023 végén érkezett meg a Berlin első évada a Netflixre. A széria A nagy pénzrablás spin-offja, és Berlin karakterét, illetve egy korábbi nagy rablását mutatja be. A sorozat jól szerepel, de a folytatás ennek ellenére még nem biztos. 

Lesz 2. évada a Berlinnek? 

Napok óta jól szerepel a Netflix nézettségi listáján a Berlin, Magyarországon jelenleg második, de nemzetközi szinten is szép számokat hoz. A sorozat sokak kedvence lett, így érhető, hogy várják a folytatást. Sajnos a Netflix nem jelentette még be a 2. évadot, de ez nem jelenti azt, hogy véget érne a történet. Az utóbbi időben a streaming legtöbbször megvárja az első adatokat, csak később jelentik be a következő szezont. 

Mivel még nem érkezett hivatalos bejelentés, így a forgatást sem kezdték el. Ez azt jelenti, hogy a lehetséges 2. évad 2025-ben érkezhet leghamarabb. 

Kik szerepelhetnek a folytatásban? 

A folytatásban visszatérthet Pedro Alonoso mint Berlin, Tristán Ulloa, Michelle Jenner Keila, Begoña Vargas, Julio Peña Fernández, Joel Sánchez és Maria Isabel Rodríguez. Samantha Siqueiros, aki Camille-t alakította a sorozat utolsó részében elment, hogy új életet kezdjen, de nem kizárt, hogy meglepik a nézőket az alkotók, és valamilyen formában visszahozzák

Miről szólhat a 2. évad? 

Az évad végén megtudhattuk, hogy Berlin és Damian újabb nagy rablást terveznek, így nem nehéz kitalálni, hogy mivel folytatódna a sorozat. Könnyedén lehet, hogy megismerjük ennek a rablásnak a történetét, Berlin csapata pedig újabb emberekkel bővül. Másik lehetőség, hogy egy másik rablást hajtanak végre, ami akár még közelebb is lehet időben A nagy pénzrablás idővonalához.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves