Quantcast

LCDP

A nagy pénzrablás: meglepő szereplő térhet vissza a folytatásban

A nagy pénzrablás: meglepő szereplő térhet vissza a folytatásban
© Netflix

A Netflix nem hagyja nyugodni a rajongókat – fontos szereplő visszatérésével kecsegtetnek.

A nagy pénzrablás (La Casa de Papel) rajongóinak minden bizonnyal piros tollal van bekarikázva a naptárában december harmadika – ekkor érkeznek ugyanis a sorozat befejező epizódjai. Ahogy kedvenc tolvajbandánk története a végéhez közeleg, a Netflix úgy fokozza az izgalmakat: már közzétették az utolsó évad legújabb előzetesét, nemrégiben pedig arra is egyértelmű utalást tettek, hogy egy fontos szereplő térhet vissza a képernyőre.

De vajon ki lehet az? Nairobi, Olso vagy Moszkva, akik halálát egyöntetűen megkönnyeztük? Úgy tűnik, hogy nem, a Netflix hivatalos Twitter-fiókján közzétett fotók szerint a nemrégiben elveszített Tokió bukkanhat fel újra a történetben.

A képsorozaton Úrsula Corberó színésznőt láthatjuk, amint a spanyol sorozat egyik írójával beszélget. „Ha egy flashbackben újra felbukkanhatnál, van valami kívánságod, hogyan szeretnél visszatérni? – teszi fel a kérdést a férfi, mire a lány azt feleli: „Sok tánccal.” Az, hogy Tokió kívánsága teljesül-e, legkésőbb december elején kiderül.

Forrás: Elle