Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Trailer

Újabb előzetes érkezett a Barbie-filmhez, még több titokra derült fény

2023. május 26.

1 perc olvasás

ELLE

barbie előzetes margot robbie ryan gosling Barbie-film
Újabb előzetes érkezett a Barbie-filmhez, még több titokra derült fény
© Youtube

A Barbie-film miatt már nagyon várjuk a júliust! 


Új előzetes enged betekintést a Barbie-filmbe! A rajongók legnagyobb örömére a készítők közzétettek egy kibővített változatot, így még tisztább képet kapunk arról, hogy mire számíthatunk nyár közepén a moziban. Az biztos, hogy Margot Robbie és Ryan Gosling a közös filmjükkel felrobbantották az internetet.

Íme, az előzetes

Barbie és Ken börtönbe kerülnek?

Az új jelenetekből bizony kiderül, hogy Barbie és Ken csuklóján kattani fog a bilincs. A film alaptörténetéről már kaptunk egy tisztább képet, ami szerint Barbielandből a főhőseink bekerülnek a valóvilágba, de most kiderült, hogy jó sok bonyodalomba fognak keveredni. Barbie a valóvilágban arcon fog ütni egy férfit, aki bizony elég tiszteletlenül bánik vele a kaliforniai Venice Beachen, miközben a barátjával görkorizik.

Srácok, gondoltok valaha a halálra?

- teszi fel a kérdést Margot Robbie karaktere az előzetesben, miközben éppen nagy bulit csapnak a saját világukban. Nos, Barbie ezzel a megszólalásával elég hamar megölte a bulit.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves