Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KAT

Kitálalt az Eufória sztárja: ezért hagyja ott a show-t

2023. április 04.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat eufória hbo Eufória 3. évad Barbie Ferreira
Kitálalt az Eufória sztárja: ezért hagyja ott a show-t
© Instagram/@euphoria

Az Eufória rajongóit meglepte, hogy Barbie Ferreira kilép a sorozatból, most a színésznő elárulta, emiatt döntött a távozás mellett. 


Az Eufória az HBO egyik legsikeresebb sorozata, ami nem csupán az izgalmas epizódoknak, hanem a színészi alakításoknak is köszönhető. Zendaya mellett sok tehetség szerepel a szériában, akik igazán különleges karaktereket alakítanak. Az egyik ilyen Barbie Ferreira, az általa megformált Kat sokak kedvence volt. 

Barbie Ferreira ezért hagyta ott az Eufóriát

A második évad fináléja után jelentette be a színésznő, hogy a következő szezonra már nem tér vissza. Ekkor azonnal elkezdődtek a pletykák, sokak szerint ellentét volt Barbie és Sam Levinson, a sorozat alkotója között. Most a híresség egy interjú során árulta el az igazat.

Elmondta, kölcsönös döntés volt, hogy kiszáll a sorozatból, mert mindkettőjük számára csak küzdelem volt a legutóbbi évad. Barbie ezzel arra utalt, hogy Kat történetszála kifejezetten ellaposodott, nagyon izgalmasan indult, de a második évadban szinte teljesen kifulladt, ami azzal járt, hogy a karakter nagyon kevés alkalommal volt látható. 

Azt hiszem, voltak helyek, ahová mehetett volna. De egyszerűen nem hiszem, hogy belefért volna a műsoridőbe. Úgy érzem, hogy a második évad és annak bizonyos részei egyfajta küzdelmet jelentettek mindkét fél számára. Sam, én… nehéz volt megtalálni a folytatást.

A színésznő azt is elárulta, hogy nem sikerült a karakternek megfelelő történetszálat írni, ami miatt csak a kövér legjobb barát lehetett volna. Ezt pedig egyik fél sem akarta. Barbie eleinte bukásként élte meg ezt a dolgot, de később rájött, hogy ez nem feltétlenül rossz. 

Rendben, nem kell aggódnom emiatt, és egyikünknek sem kell aggódnia emiatt, mert ez kimerítő

– tette hozzá. Szerinte Sam Levinson remek dolgokat tud írni, de csak akkor, ha kötődik a karakterhez, Kat esetében ez nem volt meg. 

Barbie Ferreira az interjúban cáfolta azokat a pletykákat, miszerint kiviharzott a forgatásról. Elárulta, hogy ilyen sosem történt, és a távozását nem Sam Levinson akarta. 

A sorozat folytatásáról nem sokat lehet tudni. Bár a következő évadot már berendelték, a forgatásokat még nem kezdték el, így leghamarabb 2024-ben érkezhet az új szezon. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves